Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
356
0

ПСЖ – Жирона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 18 вересня о 22:00 за Києвом

ПСЖ – Жирона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

18 вересня на «Парк-де-Пренс» пройде матч 1-го туру Ліги чемпіонів, в якому «ПСЖ» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

ПСЖ

Команда давно встановила домінування на внутрішній арені таке, що не снилося Баварії з мадридським Реалом. Такий великий відрив більш характерний для першостей Центральної та Східної Європи, типу Болгарії. І, як і Лудогорець, столичний французький проект давно оцінює успішність сезону за результатами у єврокубку, у даному випадку, звичайно, Лізі чемпіонів. З Луїсом Енріке вдалося в минулому циклі вийти з непростої групи і пройти в плей-оф Барселону, але потім був виліт. Зараз гратиметься вже без Мбаппе. А новий регламент явно натякає, що тут навіть фаворитам нічого не гарантовано, і в плей-офф на класі не пройти. Тож пощастило, що жереб дав шанс стартувати вдома, ще й проти не найзапеклішого опонента. Ще й на тлі чергової перемоги – 3:1 із Брестом, до речі, ще одним учасником Ліги чемпіонів.

Жирона

Клуб довго йшов до цього дебюту. Точніше, ще рік тому всерйоз про це не міркували – що логічно, адже проект проводить четвертий сезон у Прімері, і лише другий після повернення сюди. Потім були сумніви через ті ж власники, що й у Манчестер Сіті. Тут вдалося знайти з УЄФА консенсус, а ось чи впоралися селекціонери, покриваючи продажі лідерів на чолі із забивним Довбиком - це покаже лише час. У серпні жиронці починали слабо, з 1:1 проти Бетіса та 0:3 на полі Атлетіко. Але потім Мічел Санчес явно вніс коригування, і літо закрили розгромом осасунського дому 4:0 і солідними 2:0 на полі Севільї. Але Барселона у вересні не мала особливих проблем із сусідом, обігравши того з рахунком 4:1.

Статистика особистих зустрічей

Закономірно ПСЖ раніше із дітищем структури Манчестер Сіті на футбольному полі не перетинався.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у шанси гостей навіть на нічию. Досвідчені французи вдома переможуть із форою -1 гол (коефіцієнт - 1,6).

Прогноз Sport.ua
ПСЖ
18 вересня 2024 -
22:00
Жирона
Фора ПСЖ (-1) 1.60 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.