Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
209
0

Тіаго МОТТА: «Маємо ставитися з повагою до ПСВ»

Тренер «Ювентуса» – про матч першого туру Ліги чемпіонів

Тіаго МОТТА: «Маємо ставитися з повагою до ПСВ»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тіаго Мотта

Головний тренер «Ювентуса» Тіаго Мотта поділився очікуваннями від матчу першого туру Ліги чемпіонів проти «ПСВ» (17 вересня, 19:45):

«Ми повинні ставитися до всіх наших суперників із великою повагою, і, звісно, це стосується і «ПСВ». Але ми повинні зосередитися на наших обов'язках на полі. Вони впевнено володіють м'ячем і мають якісних гравців, тож нам потрібно відігравати м'яч якомога більше і намагатися змусити їх грати в таку гру, яка позбавить їх звичок. Нам доведеться бути компактними в обороні, не залишаючи проміжків між лініями.

Ми повинні бути агресивними, нав'язувати свою гру і продовжувати робити те, що в нас виходить найкраще, водночас намагаючись удосконалювати інші. Я хочу бачити цілісну команду. Формат Ліги чемпіонів захоплює – ми зустрінемося з багатьма різними командами. Це фактор, який одночасно і прекрасний, і складний, а також змінює спосіб нашої роботи. Ми пишаємося тим, що розпочинаємо це прекрасне змагання. До того ж ми граємо вдома. Це буде хороший виклик, як для нас, так і для наших уболівальників».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.