Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1642
6

«Одна назва». Срна зізнався, як вдається заманювати бразильців у Шахтар

Спортивний директор «гірників» не дає гравцям обіцянок

«Одна назва». Срна зізнався, як вдається заманювати бразильців у Шахтар
ФК Шахтар. Даріо Срна

Спортивний директор донецького «Шахтаря» Даріо Срна пояснив, яким чином клубу вдається підписувати бразильських футболістів під час війни в Україні:

«Досить однієї назви – «Шахтар». Я не даю обіцянок, не брешу сім'ям чи агентам. Вони знають політичну ситуацію в Україні, але також знають, що ми граємо у футбол, що все одно живемо. Усі знають, якщо вони перейдуть в «Шахтар», то після гри в нашому складі потраплять до топ-клубу. Отже, зараз прийшли Педріньо, Кевін, Егіналду, перспективні та талановиті, як Вілліан чи Луїс Адріано та багато інших у минулому».

Загалом в складі «Шахтаря» зараз є 7 бразильців: Педро Енріке, Вінісіус Тобіас, Марлон Гомес, Педріньо, Кевін, Егіналду та Невертон.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Burevestnik
йпрст...
знову розбили одне інтерв'ю частин на 10  
і через 15-20 хвилин виносять відповідь на одне запитання. 
На інших сайтах є повністю...
Nick.Grabowski
Казали люди, що ще до 2013 бразильців привозили приватними літаками в Донецьк виключно вночі. Щоб вони не бачили в яке "елітне" місто вони приїхали. 
Бразильці їхали в Шахтар за величезними грошима. І їхали переважно тупі або жадібні гравці, які любили гроші більше за футбол.
Ставлення Ахметова до Донецького краю люди (які хоча би мінімально думають самі) побачили в 2014 році... коли неофіційний господар Донецького краю просто втік з Донецька, кинувши 3 млн людей під гіві, моторолу, пушіліна, захарченка. Суркіс в лютому-березні 2022 вчинив аналогічно ... забравши мільйони кешу, коштовні годинники та зваливши в Монако грати в казіно та насолоджуватися життям під час війни.
  
Більш-менш розумні гравці з Бразилії їхали грати в Іспанію, Італію, Німеччину, де будували сильні футбольні кар'єри в сильних та чудових чемпіонатах.