Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 вересня 2024, 05:31
228
0

ВІДЕО. Пушич вважає, що команда Шахтаря морально та фізично готова до ЛЧ

Головний тренер «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Карпатами»

| Оновлено 17 вересня 2024, 05:31
228
0
ВІДЕО. Пушич вважає, що команда Шахтаря морально та фізично готова до ЛЧ
ФК Шахтер. Маріно Пушич

Головний тренер «Шахтаря» Марино Пушич прокоментував перемогу над «Карпатами» (5:2) у 6-му турі УПЛ та майбутній старт у Лізі чемпіонів:

«Задоволений результатом, незадоволений двома пропущеними мячами. На мою думку, так не повинно бути, але так трапляється під час гри.

Найважливішим було не лише те, як ми грали, але й результат. Здобули результат, на який заслуговували. Більшість часу домінували в грі, це нам добре вдалося. Що мені сподобалося, то це як ми відігралися зі стандарту після першого голу, який, я вважаю був геть не потрібний.

Тож це хороший момент, чудова реакція команди, яка показала характер, продовжила грати. Думаю, ми заслуговували забити більше голів. Тому загалом я задоволений багатьма аспектами гри, проте не голами, які ми пропустили.

Ліга чемпіонів? Гадаю, команда морально готова, фізично теж, адже для нас було важливо не лише перемогти, але й провести хороший матч. Це добре для впевненості в собі, коли виходиш на рівень Ліги чемпіонів. Мушу сказати, що це, безумовно, інший рівень, інші якості, інші поєдинки. Проте ми це зробили, що дуже важливо.

Ми всі у формі. Деякі гравці, Марлон та Зубков, набирають дедалі більших кондицій, у нас немає травмованих. Очікується, що Микола Матвієнко повернеться у гру за один-два дні, тоді всі будуть на місці. Я вважаю, це хороший момент для нас, аби зіграти цей матч [у ЛЧ проти Болоньї]».

ВІДЕО. Пушич вважає, що команда Шахтаря моральна та фізично готова до ЛЧ

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.