Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 17 вересня 2024, 01:13
221
0

Реал Мадрид – Штутгарт. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 17 вересня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 17 вересня 2024, 01:13
221
0
Реал Мадрид – Штутгарт. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

17 вересня на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 1-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться зі «Штутгартом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Реал (Мадрид)

Команда залишилася на минулий сезон із головним тренером, Анчелотті, хоча той у 2022/2023 зміг виграти лише кубок Іспанії. І ця довіра Флорентіно Переса виправдалася, адже вершкові змогли взяти низку титулів, зокрема вкотре виграли Лігу чемпіонів. Але після літніх канікул, незважаючи на зоряне посилення у вигляді Мбаппе, було вже кілька осічок. Не вигравши в гостях ні Мальорка, ні Лас-Пальмас (обидва рази виїзні матчі приносили 1:1), вже до літа дали Барселоні піти у відрив у 4 бали, що досить багато за іспанськими футбольними мірками. На полі Реал Сосьєдад після паузи на ігри національних збірних вдалося виграти начебто впевнено, 2:0. Але, з іншого боку, і Вінісіус Жуніор, і Мбаппе забивали з пенальті.

Штутгарт

Клуб періодично вистрілює. Особняком, звичайно ж, залишається завоювання срібної салатниці при Армін Фе. Але й минулий сезон вийшов добрим для швабів. Вони примудрилися обійти Баварію і розташувалися під неймовірним Байєром, на другій позиції. А Сєру Герассі зумів набити 28 голів. Гвінеєць, щоправда, вже у дортмундській Боруссії, і це не єдина зміна у команді. Але, головне, залишився тренер, Себастьян Хенесс, який досяг прориву, незважаючи на чутки про інтерес, у тому числі з боку Баварії. Зараз не все виходить: з Байєром у Суперкубку, ведучи по ходу розіграшу, зрештою поступилися по пенальті. У Бундеслізі після 1:3 у Фрайбурзі звели до нічиєї 3:3 вдома з Майнцем, і лише Пройссен розгромили у кубку 5:0. Перед стартом у Лізі чемпіонів, у Менхенгладбасі з Боруссією вдалося виграти 3:1 з дублем новачка, Демировича.

Статистика особистих зустрічей

Досить очікувані шваби вперше приїдуть до столиці Іспанії.

Прогноз

Букмекерські контори скептичні стосовно німців. Реал, може, далекий від піку, але на досвіді обіграє гостей із форою -1,5 гола (коефіцієнт – 1,79).

Прогноз Sport.ua
Реал Мадрид
17 вересня 2024 -
22:00
Штутгарт
Фора Реала (-1.5) 1.79 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.