Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 вересня 2024, 11:50
7958
16

Екскіпер Динамо: Якщо Зінченко каже, що хоче на фронт, то має піти воювати

Сирота прокоментував недавні висловлювання українця

| Оновлено 16 вересня 2024, 11:50
7958
16
Екскіпер Динамо: Якщо Зінченко каже, що хоче на фронт, то має піти воювати
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

Ексворотар «Динамо» Святослав Сирота висловився про фулбека збірної України та лондонського «Арсенала» Олександра Зінченка.

«Знаєте, Зінченко дуже багато робить для підтримки ЗСУ. На мою думку, йому не треба туди йти. Зінченко має займатися тим, чим він займається. Питання, яке йому задали, було провокаційним, і йому не треба було так на нього відповідати. Він приносить користь державі в іншому напрямку.

І не тільки він, а всі наші футболісти, які грають закордоном. Вони є містком між Україною і світом. Тому вони мають в інших країнах пояснювати, хто такі українці, що вони потребують допомоги, щоб про це не забували на Заході і не «втомлювалися. З їхнього боку це основна допомога Україні. І вона має бути дуже потужною. А коли кажуть: «Якщо треба, то готовий піти». Завжди треба! Так казати, не слід. Бо якщо ти так висловлюєшся, то просто мусиш піти воювати», – сказав Сирота.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
wojsergivan
шахтёрское дерьмо во главе с этим жидом ахметкой все бла-бла-бла
agins
Тут больше вопрос не к Зинченко, он реально что то делает, это видно, это слышно, это приносит пользу. Тут больше вопрос к таким как Мудрик, которые уехали и все равно ради страны ни чего не делают. Как раз что для таких место в армии. Толку что он играет для себя и для своего заработка в Челси!? Зачем и для чего ему дали разрешение на выезд!? Не законно покинул страну и херней страдает…
Gargantua81
Зинченко: на это я пойтить не могу...
predominator
Ну уж нет, сказал - пусть идет. Куля в лоб - так куля в лоб. Болтать этот дурик мастер, а вот доказать делом какой он патриот никогда не захочет. Впрочем как и 99% диванных патриотов сидящих за бугром
Southeast*-*
В разведку!  Ведь он знает башкирский язык.
Nick.Grabowski
1. Чи планується (?) примусова мобілізація -опоблоку, опзж, партії регіонів, сдпу(о), нетак, заєду, регіоналів з числа слуг якогось народу та блоку шоколадного гетьмана?
Чому ж військові ТЦК не мобілізовують партію регіонів, опзж, опоблок, мусорів, мажорів ....? В них і джипи є, і мільйони грошей на амуніцію, і на дрони...  + вони кажуть, що після 2022 вони дуже ненавидять путіна, тобто і з мотивацією в них все чудово.Але чомусь ловлять простих людей (селян, робітників, бідняків) без прав, без грошей, без захисту. 
2. Чи мобілізовані родичі 1-го ступеня споріднення, соратники та друзі вищого керівництва держави (Кравчука, Кучми, Ющенка, Порошенка, Зеленського), міністрів, депутатів, олігархів, місцевих керівників з 1991 до 2024 роки, особливо тих, які чудово себе почували за часів Кучми, Януковича, будучи спонсорами, вигодоотримувачами, бенефіціарами?
3. Чи мобілізовані спонсори, друзі, приятелі, шанувальники, агітатори та інші пропагондонди Януковича?
4. Чи мобілізовані 12-13 млн громадян України, які вірно голосували 4 рази за Януковича, а потім десь 60-70% цих же персонажів проголосувало за Зеленського...?