Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
742
0

Лаціо – Верона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 16 вересня о 21:45 за Києвом

Лаціо – Верона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
ФК Лаціо

16 вересня на «Стадіо Олімпіко» пройде матч 4-го туру Серії А Італії, в якому «Лаціо» зустрінеться з «Вероною». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Лаціо

Команда розпочинала минулий сезон у статусі віце-чемпіона країни, повторивши найкращий результат на початку цього століття. Але все почало валитися з самого початку. У підсумку за відносно непоганих результатів у Лізі чемпіонів, де вдалося зіграти у плей-оф, на внутрішній арені орли, навіть звільнивши в березні недавнього тріумфатора, Мауріціо Саррі, закінчили лише сьомими - втім, навіть це дозволило вирушити хоча б до Ліги Європи. Влітку оновився склад, у тому числі до Стамбула вирушив багаторічний голеадор, Іммобіле. З'явився і новий наставник, Бароні, причому минулого сезону він працював якраз у Вероні. Починав Марко на новому посту не найкращим чином: після 3:1 з новачком, Венецією, була поразка на полі Удінезе, а з Міланом вдома, поперемінно виходячи вперед, закінчили нічиєю.

Верона

Клуб у 2023-му році рятував своє місце у Серії А за рахунок того, що виграв спеціальний стиковий матч у Спеції. Зрозуміло, що треба було додати, і це вийшло. Запросивши саме Бароні з Лечче, мастіффи цього разу зібрали 38 очок, піднявшись за рахунок цього на 13 позицію. Тренер вирушив у Рим, але на його місце покликали Паоло Дзанетті. Той дебютував із поразки, причому у кубку поступилися 1:2 Чезені вдома. Але в Серії А вдалося стартувати непогано: вдома сухо обіграли Наполі (3:0), а на виїзді - Дженоа (2:0). Щоправда, при цьому Еллас на своєму полі нічим не відповіли на три голи у виконанні футболістів Ювентуса.

Статистика особистих зустрічей

Починаючи з 2022-го року, лаціале не програють цьому скромному супернику: пара перемог, обидві у столиці та три нічиї.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари орлів, які грають своєму полі. Але Верона теж непогана, тому варто використовувати ставку на те, що в цьому футбольному поєдинку буде оформлено тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 2,01).

Прогноз Sport.ua
Лаціо
16 вересня 2024 -
21:45
Еллас Верона
Тотал голів більше 2.5 2.01 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.