Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 вересня 2024, 19:13
1441
5

Переможний джокер. Кривбас на виїзді обіграв Лівий Берег

Команді Юрія Вернидуба перемогу приніс гол Задераки, який вийшов на заміну

| Оновлено 15 вересня 2024, 19:13
1441
5
Переможний джокер. Кривбас на виїзді обіграв Лівий Берег
ФК Кривбас Кривий Ріг. Максим Задерака

Футболісти «Кривбаса» одразу ж увімкнули швидкості. Господарі відповіли їм тим самим, але поступово ініціатива ґрунтовно перейшла на бік гостей. На вістрі їхніх атак мобільно діяв Соса, якого зліва підтримував Микитишин, праворуч – Жан По, а з глибини – Луньов і Вакулко, а також Бізімана.

Гравці «Лівого Берега» були змушені діяти другим номером. Краще їм це вдавалося в обороні, гірше - в атаці. Сухоручко попереду більше перебував на голодному пайку, бо не завжди отримував м'яч від партнерів із середини поля. У принципі, в цьому не було нічого дивного, адже гру вели гості.

Підопічні Юрія Вернидуба домінували, але реальних загроз воротам Механіва не створювали. Лише на 23-й хвилині їм вдалася перша по-справжньому забійна атака. Жан По знайшов прихованим пасом у штрафному майданчику господарів Сосу, який одразу ж пробив у дальній кут - трохи неточно. Незабаром після цього ударом здалеку відзначився Микитишин – вийшло вище, хоч і з правом на кутовий, бо був рикошет.

Приблизно після 30-ї хвилини футболістам «Лівого Берега» вдалося трохи ініціативу перехопити. Це призвело до зростання напруженості у володіннях Кліщука. І на 39-й хвилині господарям вдався випад, у якого ефектну крапку ледь не поставив Банада. Він сходу пробив із району 11-метрової позначки. Вийшло вище, та й помічник арбітра зафіксував положення поза грою. Загалом, перший тайм приніс «суху» нічию – 0:0.

Після відпочинку поєдинок відновився за сценарієм першого тайму. Складалося враження, ніби й не було ніякого відпочинку. Гості, як і раніше, більше домінували, а господарі, діючи другим номером, намагалися відсувати гру подалі від своїх воріт і вишукувати свої можливості попереду. Так тривало більше половини всього другого тайму. Зміни почали відбуватися лише після того, як тренери взялися вносити корективи в склади.

Як виявилося, лава запасних виявилася якіснішою у «Кривбаса». У Вернидуба зіграв джокер Задерака. Він на 73-й хвилині вийшов на поле замість Жана По, а вже за вісім хвилин забив гол, що став переможним. Відзначитися йому допоміг Кузик, який віддав довгу діагональ зі своєї половини поля. Задерака на пас відгукнувся, увірвався до штрафного майданчика і точно пробив під Механівим.

1:0 – «Кривбас» узяв три очки в досить-таки непростому поєдинку і має в активі 10 очок. У нього 5-та проміжна позиція в таблиці. «Лівий Берег» поки що 10-й із 6 набраними балами.

Українська Прем’єр-ліга. 6-й тур

Лівий Берег – Кривбас – 0:1

Задерака, 81

Бандейра, 67, Романчук, 86

Лівий Берег: Механів – Соколов, Якимів, Семенов, Дударенко, Дедух, Банада (Співаков, 87), Приходько (Галас, 65), Синиця (Кобзар, 90), М.Когут (І.Когут, 65), Сухоручко.

Кривбас: Кліщук – Бандейра (Понєдєльнік, 73), Романчук, Драмбаєв, Кузик, Бізімана, Вакулко, Жан По (Задерака, 73), Луньов (Дібанго, 83), Микитишин, Соса (Твердохліб, 64).

Арбітр: Ігор Пасхал

Стадіон: «Лівий Берег»

ЛІВИЙ БЕРЕГ – КРИВБАС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Наші оцінки:

Заміни «Лівого Берега»: І.Когут – 5,5, Галас – 5,5, Співаков – б/о, Кобзар – б/о.

Заміни «Кривбаса»: Твердохліб – 6,0, Понєдєльнік – 6,0, Задерака – 6,5, Дібанго – б/о.

Події матчу

81’
ГОЛ ! М'яч забив Максим Задерака (Кривбас).
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Паша Мех
Ну хоть увидели Гол!
Віктор Коробка
Згоден з Вернидубом - гра Кривбаса не сподобалася. Окрім гольового моменту і пригадати майже нічого.
_Quantum19_
Отакий він, справжній український футбол. Не надто привабливий, проте...
Strontium
Вернидуб принёс  с собой  снаряд.
FunnyCat_____
отлично, обошли шахтер в таблице!