Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
666
0

ФОТО. Світоліна зустрілася з дітьми, яких вдалося повернути з рф

Еліна наполягає на тому, що світ має почути історії українських дітей і діяти негайно

ФОТО. Світоліна зустрілася з дітьми, яких вдалося повернути з рф
Інстаграм Еліни Світоліної

Відома тенісистка Еліна Світоліна поділилася емоціями від зустрічі з українськими дітьми, яких вдалося повернути з росії.

«Моє серце защеміло, коли я знайомилася з маленькими хоробрими українцями – Валерією, Марком, Жасмін, Левом, Аліною та Ольгою. Мене вразили їхні історії – історії про те, як їх забрали з дому російські війська.

Дивно, як ці діти надихнули мене. Незважаючи на все, що їм довелося пережити: втратити свій дім через бомбардування, бути вимушеними відвідувати російські школи та лекції, сповнені російської пропаганди й брехні, і бути свідками незліченних злочинів, – зараз їм стає краще на батьківщині. Вони вчаться, ростуть, осмислюють і вірять у мирне майбутнє.

Слухаючи розповіді кожної дитини, я відчувала зростаючу рішучість поділитися їхніми історіями зі світом. Ми маємо зробити так, щоб їхні голоси були почуті кожним лідером і кожною людиною. Ці історії мають надихати на дії. Кожна дитина заслуговує на те, щоб вільно мріяти і відчувати любов.

Завдяки ініціативі Bring Kids Back UA і зусиллям наших партнерів ці діти повернулися додому і перебувають у безпеці. Але тисячі інших, як і раніше, перебувають у російському полоні, розлучені зі своїми сім'ями і позбавлені дитинства.

Ми не зупинимося, поки всі українські діти не будуть повернуті додому. Кожен день має значення. Світ має почути історії дітей і діяти негайно», – написала Еліна.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.