Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 вересня 2024, 13:26
305
0

МИХАЙЛЕНКО: «Складні логістичні нюанси. Динамо доводиться багато їздити»

Півзахисник «Динамо» поділився враженнями від поєдинку із «Зорею»

| Оновлено 15 вересня 2024, 13:26
305
0
МИХАЙЛЕНКО: «Складні логістичні нюанси. Динамо доводиться багато їздити»
ФК Динамо. Микола Михайленко

Півзахисник «Динамо» Микола Михайленко поділився враженнями від поєдинку з луганською «Зорею», у якому біло-сині перемогли з рахунком 2:0:

– Була важка гра та складні погодні умови. Але, вважаю, ми здобули впевнену перемогу. У нас були ще моменти, могли забивати більше. Дякую «Зорі» за гру. Я дуже радий, що ми зуміли перемогти.

– Кажуть, що подібні матчі, коли протягом довгого часу не вдається розкрити оборону суперника, тривають до першого голу. Чи так було?

– Я б так не сказав. «Зоря» – не та команда, яка грає до першого голу. Вони навіть коли пропускають, не збавляють обертів та стараються відновити перевагу. Тому нам було дуже важливо забити ще один м’яч, щоб впевненіше себе почувати.

– Що тренерський штаб сказав вам у перерві? Чи потрібно було вносити якісь зміни, враховуючи, що у першому таймі ви створили багато моментів?

– Нам вказали на невеличкі нюанси, але загалом ми не відходили від своєї гри. У нас багато чого виходило, просто ми не змогли реалізувати моменти, які створювали. У другому таймі з цим було вже краще, тому вдалося перемогти.

– Ви зіграли у центрі поля, а Володимир Бражко – у центрі захисту. Чи такі зміни стали несподіванкою?

– Тренерський штаб так спланував, і я не можу це ніяк прокоментувати. Звісно, я був радий, що вийшов в основному складі, що мені дали шанс – я старався з усіх сил зробити усе можливе для перемоги.

– На полі було багато боротьби протягом матчу, чи це не занадто для поєдинку?

– Уся гра була такою. Це тому що в обох команд було велике бажання. І для нас було дуже важливо перемогти саме в бажанні. Індивідуально у нас дуже сильні гравці, і, якщо додати бажання, ми не могли досягти нічого іншого, окрім перемоги.

– Наскільки важко повертатися до клубного футболу після міжнародної паузи та матчів збірних?

– Не вважаю це проблемою, просто є важкі для хлопців логістичні нюанси, адже доводиться багато їздити. Саме у цьому бачу проблему. А ось з налаштуванням чи мотивацією жодних проблем немає.

– Чи стало психологічно легше за рахунку 1:0? Чи з’явилася впевненість у перемозі?

– Не скажу, що ми відчували психологічний тиск і за рахунку 0:0. Ми знаємо, чого хочемо. Грали у свою гру, створювали моменти і точно були впевнені у тому, що зможемо забити. Добре, що вдалося відзначитися двічі, але могли забити і більше.

– Вже у середу ви проведете перенесений матч з «Ворсклою», чого від нього очікуєте?

– Кожна гра – це маленька сходинка. Нам потрібні лише перемоги. Думаю, теж буде серйозна гра, адже «Ворскла» – хороша, бойова команда. Будемо ретельно налаштовуватися, постараємося відновитися, як слід та показати свою найкращу гру. Звісно, після перемоги будемо готуватися з радісним настроєм.

– У першій половині сезону відповідно до календаря у «Динамо» більшість матчів у Києві та області, чи це добре, що не потрібно далеко їхати?

– Звісно, завжди приємно грати вдома або недалеко від дому. У певному плані це легше, але ми не забуваємо, що у другому колі все одно доведеться їздити на гостьові матчі, тому, думаю, особливої різниці немає.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Голи ветерана та новачка. Динамо у Києві переграло Зорю
Футбол | 14 вересня 2024, 17:23 85
Голи ветерана та новачка. Динамо у Києві переграло Зорю

Номінальні гості дотиснули луганську команду в другому таймі

На турнірі в Гвадалахарі сформовано несподіваний склад фінального матчу
Теніс | 15 вересня 2024, 11:18 4
На турнірі в Гвадалахарі сформовано несподіваний склад фінального матчу

За титул боротиметься 152-га ракетка світу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.