Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 вересня 2024, 02:51
510
0

Василь КОБІН: «Дехто з гравців вже почав шукати собі іншу команду»

Головний тренер «Інгульця» підсумував гру з «Чорноморцем»

| Оновлено 15 вересня 2024, 02:51
510
0
Василь КОБІН: «Дехто з гравців вже почав шукати собі іншу команду»
ФК Чорноморець. Василь Кобін

Головний тренер петровського «Інгульця» Василь Кобін підвів підсумки поразки від «Чорноморця» (0:1) в 6 турі УПЛ.

«Результат мав бути нічийним. Були моменти і в «Чорноморця», і в нас. Гравців підводила реалізація. В епізоді наприкінці матчу з голом нам забракло гравця, який перед тим був вилучений, оскільки гол був забитий після стандарту саме з його зони.

Перед матчем я зробив зібрання команди і доніс їй інформацію про те, що доведеться грати виїзні матчі. Хтось відреагував нормально, з кимось довелося проводити індивідуальні бесіди. Ситуація складна, дехто з гравців вже почав шукати собі іншу команду. Самі розумієте, коли гравець спілкується з іншою командою, то повернути його в сім'ю важко, тому що гравець шукає собі інше місце працевлаштування.

Але я сьогодні не бачив байдужих, всі віддавалися, лінія оборони працювала на оборону, група атаки – на атаку. Були хороші перехідні фази, я не бачив, щоб хтось відбував номер.

Є певні проблемні позиції через травми гравців, але будемо виходити з того, що маємо.

Всі ігри на виїзді? Так, це складно. Сім годин дорога до Одеси, десять годин дорога до Києва. Це забирає сили на відновлення, втрачаємо мінімум один день на підготовку. Якби були інші варіанти, ми б цього не робили, але треба з цим змиритися і налаштувати хлопців, що такі умови. Важко в першу чергу психологічно. В нас 25 гравців, дехто нормально до цього ставиться, а з деким треба працювати.

Чи не розслабить команду те, що в другому колі всі матчі будуть вдома? Ще невідомо, де будуть матчі. За рахунок настрою і тактики ми спробуємо з цим справитися і продовжуємо працювати», – сказав Кобін.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.