Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 вересня 2024, 02:28
307
0

БАБИЧ: «Втричі приємніше перемагати, коли забиває свій вихованець»

Головний тренер «Чорноморця» розповів про перемогу над «Інгульцем»

| Оновлено 15 вересня 2024, 02:28
307
0
БАБИЧ: «Втричі приємніше перемагати, коли забиває свій вихованець»
ФК Чорноморець. Олександр Бабич

Головний тренер одеського «Чорноморця» Олександр Бабич прокоментував перемогу своєї команди над «Інгульцем» (1:0) в матчі 6 туру УПЛ.

«Приємно перемагати. Втричі приємніше перемагати, коли забиває свій вихованець такий красивий і складний гол на останніх хвилинах.

Гра була складна, ми розуміли, що «Інгулець» – складна команда, яка якісно працює в середньому блоці, якісно пресингує. В першому таймі ми невірно використовували свої нагоди, тримали довго шанс без гостроти і давали супернику закривати всі зони.

Але план був, був і план Б, коли в другому таймі ми планували випустити трьох свіжих гравців, щоб підсилити атаку. Здорово вийшов Пшеничнюк, який розпочинав атаки і забив такий якісний м'яч, який, я думаю, він запам'ятає на все життя – перший м'яч і такий якісний, я дуже радий, що він забив.

Не грали Шпорн, Удод, Єрмаков? Вони травмовані ще після матчу з «Поліссям», відновлюються індивідуально. Плануємо, що Удод та Єрмаков повернуться в загальну групу наступного тижня, по Шпорну складніше, але позитивні тенденції є. Це такі футбольні травми, не так, як в Арсіча, але позитивні тенденції є.

Спершу ми зробили швидкий фланг Бутко – Кайо, нам треба було, щоб не піймали нас в перехідній фазі, зліва теж дисципліновано відіграли як в обороні, так і в атаці кисіль і Петряк. Був чіткий план, що на 65 хвилині мали вийти Жо, Янаков і Хобленко. Були в другому таймі моменти, коли в дотик могли виходити футболісти на воротаря, але затягували з прийняттям рішенням.

Грали без центрфорварда спершу? В нас був центрфорвард, Попов. у нього був непоганий момент, він свою роль виконав, тримав у напрузі захисників. Йому є над чим працювати, але від нього необхідна агресія була.

Легіонерам треба час, але вони нам помічники. Дуже непогані враження від Глущенка та Кінгслі. Будемо використовувати Мозеса, в нього є швидкість, агресія, гра на другому поверсі. Але сьогодні не був час для тактичних моментів.

Хочу відмітити Скибу, який зіграв з чистого листка і зіграв чудово. Вважаю, що конкуренція важлива для прогресу команди.

Шевцов? Йому потрібен час. Ми його пам'ятаємо по іграх за «Десну», це нападник трохи іншого стилю, ніж в нас. Завтра в нас буде контрольний матч, ігровий час він там отримає. Його не вистачає на весь матч. Є група футболістів, які пройшли збори і розуміють вимоги. Свій шанс Ілля отримає», – сказав Бабич.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хольштайн – Баварія – 1:6. Хет-трик Кейна. Відео голів та огляд матчу
Футбол | 15 вересня 2024, 01:20 0
Хольштайн – Баварія – 1:6. Хет-трик Кейна. Відео голів та огляд матчу

Дивіться відеоогляд поєдинку німецької Бундесліги

Нездара чи має хист? Відомий коуч висловився щодо здібностей Реброва
Футбол | 14 вересня 2024, 09:31 10
Нездара чи має хист? Відомий коуч висловився щодо здібностей Реброва

Іван Балан вважає, що попередні успіхи Сергія Станіславовича не можуть бути випадковими

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.