Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 15 вересня 2024, 00:09
234
0

У першому турі Плюс Ліги Барком-Кажани програв чемпіону Польщі

Підопічні Угіса Крастіньша поступилися волейболістам «Ястшембски Вегель» з рахунком 1:3

| Оновлено 15 вересня 2024, 00:09
234
0
У першому турі Плюс Ліги Барком-Кажани програв чемпіону Польщі
plusliga.pl

Сьогодні у польському місті Тарнув відбувся матч стартового туру чемпіонату Польщі з волейболу, в якому львівський «Барком-Кажани» приймав переможця Плюс Ліги минулого сезону клуб «Ястшембски Вегель». У попередніх сезонах команди зустрічалися чотири рази, причому українцям в одному поєдинку вдалося перемогти грізного суперника.

Перші кілька розіграшів стартової партії пройшли у рівній боротьбі. Але потім гості поступово почали уходити вперед і розрив в рахунку став збільшуватися на їхню користь. Наставник львів'ян Угіс Крастіньш спробував змінити хід гри за допомогою тайм-аутів та замін, але нічого не вийшло. «Барком-Кажани» програв партію 17:25.

Приблизно за таким самим сценарієм проходив і другий сет, з тією лише різницею, що тут перевага чемпіона Польщі була ще вагомішою – 14:25. Натомість у третій партії українська команда показала справжній характер і зуміла досягти успіху. Вдало увійшов у гру центральний блокуючий Андрій Рогожин, блискучі атаки вдавалися Василю Тупчію, Іллі Ковальову та Мярту Таммеару. В підсумку львів'яни виграли сет 25:23.

Наші волейболісти добре розпочали четвертий сет і двічі вели з перевагою у три очки 9:6 та 11:8, але потім дозволили супернику взяти п'ять розіграшів поспіль 11:13. Після цього вже польська команда постійно була попереду й саме вона довела партію до перемоги 21:25.

«Барком-Кажани» грав у такому складі: Денніс Петровс (набрав 1 очко), Мярт Таммеару (10), Владислав Щуров (5), Василь Тупчій (21), Ілля Ковальов (11), Руне Фастеланд (6), Ярослав Пампушко (ліберо, 1) - стартовий. На заміну виходили: Тимур Цмокало (0), Сантері Вялімаа (0), Лоренцо Поуп (2), Олег Шевченко (0), Андрій Рогожин (2).

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга
1 тур. 14 вересня. Тарнув (Польща)
«Барком-Кажани» (Львів, Україна) – «Ястшембски Вегель» (Ястшембе-Здруй)

1:3 (17:25, 15:25, 25:23, 21:25)

За календарем матчі другого туру мають пройти через тиждень, але у середу 18 вересня пройде поєдинок перенесений з 4-го туру, в якому «Барком-Кажани» тут же у місті Тарнув прийматиме команду «Ресовія» (Жешув).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.