Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 вересня 2024, 00:15
96
0

Ліверпуль – Ноттінгем Форест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 14 вересня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 14 вересня 2024, 00:15
96
0
Ліверпуль – Ноттінгем Форест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Арне Слот

14 вересня на «Енфілді» пройде матч 4-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Ноттінгем Форест». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Ліверпуль

Команда начебто навесні завершила масштабну і успішну сторінку своєї біографії: анонсований особисто самим Клоппом відхід по завершенню сезону відбувся. Реагуючи на це, боси мерсисайдців не менш планомірно підібрали заміну Юргену, фактично викупивши контракт Арне Слота у Феєнорда. Але потім практично влітку тільки й займалися менеджери червоних, що продавали досить успішно резервістів, не поспішаючи з новачками. Навіщось домовилися з Валенсією щодо Мамардашвілі, але, по-перше, грузин приїде лише 2025-го, по-друге, а що робити з Аліссоном, що залишається дуже сильним голкіпером? Намагалися підписати Субіменді, але той сам відмовився залишати Реал Сосьєдад, і в результаті підібрали гравця зовсім іншого амплуа - К'єзу. Незважаючи на таке, близьке до нульового, посилення, старт вдався: три сухі перемоги, увінчані 3:0 на Олд Траффорд з Манчестер Юнайтед. Ну і Салах знову у вогні: тричі забив сам і виступив як помічник.

Ноттінгем Форест

Клуб минулого сезону боровся не лише з суперниками на полі, а й із чиновниками, отримавши штраф у пару очок, та постійні загрози добавки. Все одно вдалося вижити в Прем'єр-Лізі, і в цьому є і чимала заслуга Нуну Ешпіріту Санту, який прийняв лісників у розпал сезону, і вберіг від падіння в Чемпіоншип. Влітку тут явно побоювалися витрачати, але знайшли можливість зміцнити склад підписанням Міленковича, Морено та Уорд-Проуза, а за Жоту Сілву, Рамона Сосу та Феліпе Морато загалом виклали близько 30 мільйонів. Вийшов міцний колектив, що поки що програв лише Ньюкаслу у Кубку Ліги, та й то по пенальті. У чемпіонаті була виїзна мінімальна перемога над Саутгемптоном при нічиїх 1:1 з Борнмутом та Вулверхемптоном.

Статистика особистих зустрічей

Усі три поєдинки 2023-2024 були виграні мерсисайдцями.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу червоних, причому дуже комфортну. Але при тому, як мало пропускають обидві команди, варто подумати про тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт – 1,83).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вирішальне кар'єрне роздоріжжя Владислава Супряги
Футбол | 13 вересня 2024, 13:35 14
Вирішальне кар'єрне роздоріжжя Владислава Супряги

Олексій Сливченко розмірковує над переходом форварда «Динамо» до «Зорі»…

Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Зоря – Динамо
Футбол | 13 вересня 2024, 09:01 0
Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Зоря – Динамо

14 вересня о 15:30 відбудеться матч 6-го туру УПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.