Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 вересня 2024, 00:05
119
0

Манчестер Сіті – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 14 вересня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 14 вересня 2024, 00:05
119
0
Манчестер Сіті – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерлінг Холанд

14 вересня на «Етіхад» пройде матч 4-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Брентфордом». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Манчестер Сіті

Команда звела свою трансферну активність практично до мінімуму минулого літа. Точніше, вона продавала, непогано заробляючи, резервістів. Але при цьому прикупила лише одного новачка, і то у суб'єкта зі своєї структури - Савіо Морейра (хоча подарунком від Барселони стало повернення Гюндогана). Це при тому, що за рекордні гроші було продано Альвареса, пішли Філліпс і Канселу, надовго зламався Бобб. Скептики заговорили, що у проекті розуміють невідворотність вкрай суворого покарання через порушення фінансового фейр-плей. Але, схоже, Гвардіола просто вірить у силу нинішньої обойми. А та поки що виправдовує таку оцінку: навіть без особливої ​​мотивації, але виграли черговий Суперкубок, по пенальті обігравши там Юнайтед, після чого видали серію перемог в АПЛ: 2:0 з Челсі, 4:1 з Іпсвічем, 3:1 з Вест Хемом. А у Холанда вже 7 (сім!) голів у чемпіонаті, у тому числі два хет-трики поспіль.

Брентфорд

Клуб в останній момент, вже після західноєвропейського дедлайну, вирішив питання з Тоуні. Айвен за 42 мільйони вирушає до Аль-Ахлі. Здавалося б, бджілки втрачають ключового бомбардира, але, по-перше, без нього провели чималу частину сезону, по-друге, про відхід говорили вже не перше вікно. У таких умовах у Лондоні заздалегідь, ще взимку, погоджували покупку у Брюгге Ігоря Тіаго, а наприкінці літа викупили Густаво Нуньєса у Греміо. Не шкодували грошей заради перспективних гравців в інші лінії поля, забравши у Ліверпуля ван ден Берга та Фабіо Карвальо – ця пара потягнула ще на мільйонів 50. Але, головне, підопічні Томаса Франка цілком успішно стартували. Так, були 0:2 з Ліверпулем, але решта матчів з Кристал Пелас і Саутгемптоном (і Колчестером у Кубку Ліги) виграли.

Статистика особистих зустрічей

Позаминулого сезону бджілки виграли обидва поєдинки. Але у 2023/2024 містяни взяли реванш, зібравши усі шість можливих очок.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу Сіті у видовищному поєдинку. Але після ігор збірних і перед єврокубками завжди виходить порівняно натужний футбол. Отже ставимо на тотал менше 4,0 голів (коефіцієнт – 1,6).

Прогноз Sport.ua
Манчестер Сіті
14 вересня 2024 -
17:00
Брентфорд
Тотал голів менше 4.0 1.60 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. Лунін продовжив контракт з Реалом до 2030 року
Футбол | 13 вересня 2024, 15:26 27
ОФІЦІЙНО. Лунін продовжив контракт з Реалом до 2030 року

Нова угода українця буде діяти до завершення сезону 2029/30

Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Зоря – Динамо
Футбол | 13 вересня 2024, 09:01 0
Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Зоря – Динамо

14 вересня о 15:30 відбудеться матч 6-го туру УПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.