Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 13 вересня 2024, 13:04
202
0

Олександр ЛЕБЕДЕНКО: «Вікторія рухається у правильному напрямку»

Досвідчений хавбек – про старт сезону в Першій лізі

| Оновлено 13 вересня 2024, 13:04
202
0
Олександр ЛЕБЕДЕНКО: «Вікторія рухається у правильному напрямку»
Суспільне Суми. Олександр Лебеденко

У середу в матчі шостого туру групи Б Першої ліги «Вікторія» на виїзді розгромила «Маріуполь» (4:0). Після гри півзахисник сумчан Олександр Лебеденко відповів на питання програми Україна футбольна і поділився враженнями від матчу.

«У футболі неможливо передбачити, що твоя команда переможе якогось суперника 4:0, – говорить Олександр. – Ми готувалися до «Маріуполя», ретельно вивчали гру приазовців. У нас є кваліфіковані футболісти з досвідом виступів в УПЛ. Вдалося реалізувати план на гру, а результат говорить сам за себе».

Також Лебеденко пригадав гру у Полтаві. Нагадаємо, що підопічні Безсмертного поступилися полтавчанам (0:1). «Вважаю, що далася взнаки специфіка поля у Полтаві. Проте, з футболістів нашої команди теж не можна знімати відповідальності за результат. Ми в деяких епізодах недопрацювали і програли. Поразка допомогла нам переосмислити своє ставлення до багатьох речей».

За словами хавбека, «Вікторія» рухається у правильному напрямку. «У футболі сьогодні ти виграєш, а завтра – програєш. Потрібно постійно працювати на перемогу, викладатися на тренуваннях. Добре, що ми почали забивати більше у цьому чемпіонаті. Вважаю, що «Вікторія» рухається у правильному напрямку. Прогрес додає всім футболістам впевненості у власних силах. На жаль, маємо певні проблеми з травмованими, але у розпорядженні тренерського штабу є достатня кількість кваліфікованих гравців. Конкуренція допомагає нам прогресувати, всі один одного стимулюють. Робота футболістів і тренерського штабу приносить результат».

Лебеденко відзначив, що атмосфера всередині колективу допомагає новачкам швидше адаптувати. «Ми у свій колектив добре приймаємо новачків. Атмосфера у команді сприяє швидкій адаптації. Думаю, що новачкам все у «Вікторії» подобається. Відзначу тренерський штаб, адже у нашій молодій команді є зміни також і в тренерському штабі. Ми хочемо допомогти тренерам, а вони – нам. У наступному турі граємо проти «Металіста 1925», але суперника не боїмося. Якщо зіграємо у свій футбол, то все буде добре».

Також 35-річний півзахисник розповів про вплив повітряних тривог. «На тренувальний процес це не надто впливає, а ось під час матчів досить непросто. Буває тільки розпочали поєдинок, а потім знову паузу і це вибиває з колії. Дякую нашим захисникам за те, що взагалі маємо можливість займатися улюбленою справою», – резюмував Лебеденко.

Огляди усіх матчів шостого туру у Першій лізі, коментарі та ще більше аналізу в інформаційно-аналітичній програмі ПФЛ Україна футбольна від 12 вересня.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Шахтар – Карпати
Футбол | 13 вересня 2024, 07:30 5
Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Шахтар – Карпати

14 вересня о 18:00 відбудеться матч 6-го туру УПЛ

Арсенал хоче запропонувати Реалу суперобмін віцечемпіонами світу
Футбол | 13 вересня 2024, 08:28 9
Арсенал хоче запропонувати Реалу суперобмін віцечемпіонами світу

Каноніри готові віддати Вільяма Саліба заради підписання Орельєна Тчуамені

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.