Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 вересня 2024, 00:56
557
0

БЕНЬО: «Сума трансферу Мудрика була вражаючою. Михайло – як Віні у Реалі»

Помічник Ігора Йовічевича висловився про українського вінгера Челсі

| Оновлено 13 вересня 2024, 00:56
557
0
БЕНЬО: «Сума трансферу Мудрика була вражаючою. Михайло – як Віні у Реалі»
ФК Шахтар. Юрій Беньо

Помічник колишнього головного тренера донецького «Шахтаря» Ігоря Йовічевича Юрій Беньо висловився про вінгера Челсі Михайла Мудрика:

«Для мене сума трансферу Мудрика була вражаючою, тому тут респект менеджменту клубу, президенту, що вони зуміли продати гравця за такі немаленькі кошти. Нам маленький респект, що ми його підготували за ці пів року, зробили йому таку обгортку.

Михайло швидкий і дуже небезпечний, значить, треба створити умови, коли він зможе використати простір і з м'ячем зустрітися обличчям до чужих воріт на швидкості. Це його фішка, а от у захисті він працює менше.

Значить, треба зробити так, щоб інші футболісти компенсували цей аспект у його грі. Ми ж не просто так використовували Степаненка, Матвієнка і Судакова в захисті. Мудрик – приблизно як Вінісіус у Реалі. Він також на оборону настільки не відпрацьовує.

У нас з Йовічевичем завжди така філософія, що сильні якості гравця треба використовувати якнайкраще, а слабких сторін щоб не було видно. Це означає, що їх мають компенсувати інші гравці. У цьому ж і суть футболу, що це командна гра».

Мудрик виступає за Челсі з січня 2023 року, куди перейшов із Шахтаря за 70 млн євро + 30 млн бонусів. Загалом Михайло зіграв за лондонців у 62 матчах, у яких забив сім голів та віддав п'ять асистів.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.