Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 12 вересня 2024, 12:39
616
0

Капітан збірної України U-21 назвав причини лідерства в групі відбору Євро

Арсеній Батагов – про результати молодіжної команди

| Оновлено 12 вересня 2024, 12:39
616
0
Капітан збірної України U-21 назвав причини лідерства в групі відбору Євро
Getty Images/Global Images Ukraine. Арсеній Батагов

Захисник збірної України U-21 і капітан команди Арсеній Батагов поділився думкою про вісім перемог колективу у восьми матчах відбору на Євро-2025, включно з успіхами в останніх матчах із Сербією (2:1) і Північною Ірландією (2:1).

– Арсенію, молодіжна збірна виграла вісім матчів з восьми у відборі на Євро-2025. У чому головна сила цієї команди?

– Насамперед – у нас дуже кваліфіковані футболісти. Але також ми робимо багато командних дій на футбольному полі, добре розуміємо одне одного та маємо хороший колектив. Тут кожен б’ється за свого партнера по команді.

– У вересні колектив Унаї Мельгоси здобув дві перемоги в іграх проти Сербії (2:1) та Північної Ірландії (2:1). Але починалось усе зі спірного голу у наші ворота. Цей м’яч сербської команди був легітимним?

– Гравець команди-суперника заважав Руслану Нещерету. Точно не знаю, але, можливо, якби був VAR – взяття воріт могли б скасувати.

Завжди важко пропускати, особливо коли це гол зі стандарту. Але цей м’яч дав нам певний імпульс. Після цього ми почали більше контролювати м’яч і, загалом, грати краще. У той момент команда не впала у яму, а навпаки.

– Поєдинок проти Сербії був номінально домашнім і відбувався у дружній до України Латвії. Чи відчувалось, що саме наша команда є господарем поля?

– Так. За атмосферою це був домашній поєдинок. Прийшло багато людей, які підтримували та вболівали за нас. Після матчу люди підходили та фотографувались. Можна сказати, що після по завершенню гри ми зробили ще й автографсесію:) Десь хвилин 15 фотографувались.

Річ у тім, що було багато дітей. Приїхало кілька дитячих команд з Чернігова, тож вдалося трохи поспілкуватись з юним поколінням.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.