Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2411
3

Помічник Йовічевіча пояснив, чому Мудрик не може заграти в Челсі

Юрій Беньо вважає, що дається взнаки слабка гра Михайла без м'яча

Помічник Йовічевіча пояснив, чому Мудрик не може заграти в Челсі
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Помічник колишнього головного тренера донецького «Шахтаря» Ігора Йовічевіча Юрій Беньо пояснив, чому український вінгер Михайло Мудрик не може заграти в лондонському «Челсі»:

«Кожен тренер, який приходить, бачить його талант і намагається використати, але коли справа доходить до гри, то стає помітною його слабка сторона – гра без м'яча, гра на оборону, в пресингу. Можливо, вона відразу блокує тренера і на нього вже починають не розраховувати.

Якби там був тренер, який би працював в «Челсі» хоча б два роки, і він дійсно не розраховував би на Мудрика, тоді краще піти. Кожен тренер дає йому шанс. Просто в нього такий вік, що треба грати.

Міша такий гравець, що йому легше грати, коли є довіра. Він дуже специфічний. До таких гравців треба знайти підхід. Йові це відразу побачив. І зробив все так, щоб він дійсно приніс користь команді. І це спрацювало.

Мудрик – дуже хороша людина. Він, можливо, такий інтроверт, закритий в спілкуванні, не підпускає до себе дуже близько людей. Мені б дуже хотілося, щоб в нього все вийшло, тому що він дійсно талановитий гравець. Просто треба правильно використати його талант».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mostepicfail
Інтроверт, який постить цитати порнозірок, зйомки звичайних людей з спортзалу і т.д.
Інтроверт Михайло - вірю, я повірив.
швидше повірю що він не дуже вивчив мову і егоїст на полі, що, зважаючи на його "статистику" в АПЛ за кілька ігор відштовхує від себе будь-якого партнера по команді
Vbolivalnyk-Peter
Просто коли в команді 1-2 гравця хорошого рівня (як це було в Шахтарі часів Йоветіча-Мудрика) - на тих гравців "моляться", і будують гру, щоб по максимум використати потенціал цих гравців, а от коли в команді мало не кожен гравець високого рівня у своєму амплуа - тренер будує гру "глобальними" мірками, маючи різні варіативні схеми, з можливостями їх змін безпосередньо під час гри в залежності як складаються обставини. В цьому випадку вже гравець має "молитися" на команду, підлаштовуючись під вимоги тренера та "вигризати" собі місце на полі, по максимуму використовуючи ті шанси, які йому дають. А переважна більшість наших гравців, які переходять в ТОП чемпіонати чомусь вважають, що цього робити не потрібно. Типу я і так "Зірка" і можна не напружуватися... (Приклади: Коноплянка, Ярмоленко, Коваленко, Швед, Яремчук, Мудрик...). Тому в даному випадку те що відбувається з Мудриком в Челсі - найбільше винен він сам!!!
SHN
Без мяча Эрлинг нормально играет. А бегунок и с мячом бегает без толку