Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок африканських націй
| Оновлено 12 вересня 2024, 04:52
139
0

Кривбас: Бізімана та Соса зіграла за збірні, Дібанго ще не дебютував

Три африканці повертаються після матчів відбору до Кубка африканських націй

| Оновлено 12 вересня 2024, 04:52
139
0
Кривбас: Бізімана та Соса зіграла за збірні, Дібанго ще не дебютував
ФК Кривбас. Даніель Соса

Три африканських футболісти криворізького «Кривбасу» повертаються до розташування команди після виступу в своїх національних збірних.

Захисник червоно-білих Іван Дібанго з лави запасних спостерігав за двома матчами збірної Камеруну у відборі до Кубка африканських націй: у 1-му турі камерунці переграли вдома Намібію (1:0), а в 2-му матчі на виїзді розійшлись миром зі збірною Зімбабве (0:0). Після двох турів Камерун йде другим в групі J з 4 балами, вище лише Кенія (4) за різницею мʼячів.

В кваліфікації до того ж турніру два поєдинки провела збірна Руанди з півзахисником «Кривбасу» Джихадом Бізіманою. Спочатку руандійці на виїзді зіграли внічию проти Лівії (1:1), а потім вдома відібрали очки у Нігерії (0:0). У обох матчах Бізімана, капітан команди, провів на полі усі 90 хвилин. А у грі проти Нігерії отримав попередження. Після двох поєдинків Руанда йде третьою в групі D з 2 набраними балами. Попереду – Нігерія (4) і Бенін (3).

Даніель Соса зіграв два матчі у кваліфікації до Кубку африканських націй за збірну Нігеру. В гостьовому поєдинку 1-го туру проти Судану (0:1) та домашнього матчу 2-го туру проти Гани (1:1) нападник «Кривбасу» провів на полі увесь ігровий час без замін. В групі F Нігер йде на останньому четвертому місці з одним набраним балом. Вище у таблиці знаходяться: Ангола (6), Судан (3) та Гана (1).

До основної сітки Кубка африканських націй вийдуть по дві найкращі збірні з кожної групи.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.