Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 вересня 2024, 05:33
325
0

Рух домовився про розширення співпраці з норвезьким клубом

Львівський Рух та норвезький Бранн про нову стадію партнерства

| Оновлено 12 вересня 2024, 05:33
325
0
Рух домовився про розширення співпраці з норвезьким клубом
ФК Рух

Львівський «Рух» прийняв у себе представників норвезького клубу «Бранн».

Під час дружнього візиту норвежці передали українським військовим дрони та зарядні станції, завітали у центр реабілітації постраждалих від війни Superhumans, вшанували пам’ять полеглих Героїв, а також відвідали академію «Руху» і матч «жовто-чорних» на «Арені Львів».

Жовто-чорні вже давно співпрацюють з норвезьким клубом, який крім спортивних питань також активно допомагає українцям та ЗСУ. Зокрема, візит представників «Бранна» у Львів розпочався із зустріччю з українськими військовими та спільною передачею необхідного обладнання: дронів та зарядних станцій.

Норвезькі гості відвідали академію «Руха», де їм провели екскурсію та показали умови в яких живуть та тренуються гравці «жовто-чорних» та вихованці клубу.

Представник делегації «Бранн» Одд Сольтведт: «Протягом декількох днів ми спілкувалися із керівництвом «Руху» про майбутні плани та розвиток співпраці між клубами. Ми отримали багато пропозицій щодо майбутніх проєктів, тож ми будемо робити все можливе, щоб ці плани здійснилися. Звісно, через війну в Україні є багато ризиків, проте ми спробуємо втілити наші мрії у життя. Ми провели багато часу в академії «Руху», і це той рівень, який ми не очікували побачити. Діти мають великі можливості для розвитку і це дійсно вражає».

Генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин: «Ми націлені на розширення співпраці, в тому числі й в спортивній складовій. Є багато планів та ідей, які ми незабаром представимо у вигляді договору про стратегічну співпрацю, яка буде розрахована на роки. Одним з пунктів співпраці з «Бранном» є ідея обміну дітьми, щоб певний час наші вихованці побули у Норвегії, а їх діти були в академії «Руху». Норвежці навіть жартували, що бояться, що їхні діти не захочуть повертатись додому – настільки їм сподобалась інфраструктура «Руху» і місцева атмосфера.

Та якщо говорити серйозно, то хочеться розпочати глобальну співпрацю саме в питанні дітей, адже це дуже важливо для філософії нашого клубу, адже наші вихованці – фундамент «Руху». Ми хочемо, щоб наші діти отримували міжнародний досвід, спілкувались з однолітками з-за кордону, розвивались у футбольному та людському планах згідно європейських цінностей. Перші кроки цієї співпраці будуть вже найближчим часом. У нас є цікаві ідеї, й сподіваюсь, що нам вдасться їх реалізувати».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомо, який клуб влітку хотів купити Шапаренка. Суркіс розповів усі деталі
Футбол | 11 вересня 2024, 22:43 6
Відомо, який клуб влітку хотів купити Шапаренка. Суркіс розповів усі деталі

«Бешикташ» хотів купити українця влітку

Не Гвардіола чи Сімеоне. Названо найбільш високооплачуваного тренера світу
Футбол | 12 вересня 2024, 02:45 2
Не Гвардіола чи Сімеоне. Названо найбільш високооплачуваного тренера світу

Роберто Манчіні заробляє 21.5 млн фунтів стерлінгів у збірній Саудівської Аравії!

Караван гавкає, Ребров іде
Футбол | 11.09.2024, 12:08
Караван гавкає, Ребров іде
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.