Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Колишній лідер рейтингу ATP назвав причину невдач Свьонтек на харді

Джон Макінрой вважає, що Іга не хоче адаптувати свій стиль гри

Колишній лідер рейтингу ATP назвав причину невдач Свьонтек на харді
Getty Images/Global Images Ukraine. Іга Свьонтек

Колишня перша ракетка світу американець Джон Макінрой, на рахунку якого 7 титулів турнірів серії Grand Slam, припустив, що Іга Свьонтек, можливо, не бажає грати від оборони й адаптувати свій стиль гри, що заважає перемагати їй на хардових кортах, особливо на US Open.

«Одна з проблем для мене полягає в тому, що вона зовсім не хоче грати в захисті. Часом вона повинна йти в захист, коли атакувальна гра йде не так добре, як це може бути на ґрунті.

Вона намагається забити, що дещо дивно для людини, яка віддає перевагу повільнішому покриттю. Я був трохи здивований, що вона не хоче або не може внести корективи в гру на більш швидких покриттях.

Не знаю, чи був у неї спад впевненості в собі, але якби ви побачили, що хтось на кшталт Іги захищається так само добре, як вона атакує, суперникам було б важко це подолати», – сказав Макінрой.

Зазначимо, що Свьонтек на US Open 2024 програла в 1/4 фіналу майбутній фіналістці Джессіці Пегулі, припустившись 41 невимушеної помилки за 18 геймів. У поточному сезоні Іга виграла хардові турніри в Досі та в Індіан-Веллсі. Під час американської серії їй не вдалося показати таких високих результатів.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.