Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
5404
10

«Дайте гарантію». Ексворотар збірної України оцінив ідею відставки Реброва

Юрій Вірт вважає, що головному тренеру синьо-жовтих треба дати час

«Дайте гарантію». Ексворотар збірної України оцінив ідею відставки Реброва
НК Верес. Юрій Вірт

Колишній воротар національної збірної України Юрій Вірт прокоментував поразку «синьо-жовтих» в матчі 2-го туру Ліги націй проти національної команди Чехії (2:3).

– Думаю, що аналіз повинен бути – постаратися змінити гру в плані того, щоб починати агресивно діяти з перших хвилин проти таких команд. Ми за іменами не поступаємося Албанії, Чехії чи Грузії. Просто хотілося б бачити збірну, яка налаштована на гру з перших хвилин. От якщо буде так починати агресивно діяти, коли переводитиме м’яч на половину поля суперника та там закриватиме його, тоді побачите зміни. Є місяць часу – тренерський штаб на чолі з Ребровим проаналізує, та ми побачимо в першу чергу інший результат та більш агресивну гру.

– Зараз багато хто серед вболівальників та журналістів говорить про відставку, але з вашої риторики зрозуміло, що ви все ж виступаєте за те, що Реброву ще потрібен час?

– Звичайно, не можемо міняти тренерів після двох поразок. Є чітке завдання перед Ребровим – потрапити на ЧС-2026. Думаю, все тільки починається – у нас є два турніри. Дайте мені гарантію, що завтра прийде інший тренер замість Реброва – і команда все виграє. Це тільки початок нового дворічного циклу. Взагалі не потрібно зараз про це говорити. Сьогодні є криза результату. Впевнений, що команда зможе вийти з цієї ситуації. Найголовніше – разом з результатом ще показувати такий агресивний футбол.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Лупак
Треба дати час програти всі матчі у цій групі та вилетіти нижче?
Mamay
Як вони всі дружньо повилазили захищати сєрьожку, витягнули з запою за бутилку😂
Володимир
Юра це крик душі всієї країни - Ребров не тренер для збірної, це показали матчі Євро, та і тепер. Повна деградація збірної, дно. Не говори дурниць, який час,  який цикл. Це не криза - це повний провал. 
Yevginarius
шева сказав ліцензії повідбирає, якщо не будете топити за кореша. Чекаємо 15-0 від Грузії, ото буде сорому
zhyr
Не згоден. Це у клубі потрібно давати час. В збірній тренер працює з гравцями тиждень-півтора. Що він їх навчить? Там більше вибрати тактику на матч і змотивувати. Якщо не пішло, то навряд чи вже щось зміниться.  Потрібно Максимова призначити))) В нього якось виходить приходити і відразу покращувати результати))
u6464u
Юрко , вибач ти що дебіл , який час , йому що мало часу було надано, євро вам мало, збірна це що якийсь клуб що він буде з гравцями працювати, нерозумію ,ти що вирішив лизнути, залік , красень .
Перець
Господь бог тільки дає гарантії і то не всім