Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 вересня 2024, 07:24
407
0

КДК УАФ виписав штрафи за кількома епізодами матчів чемпіонату України

Карпати та ЛНЗ отримали штрафи у 10 тисяч грн за затримку початку матчу

| Оновлено 11 вересня 2024, 07:24
407
0
КДК УАФ виписав штрафи за кількома епізодами матчів чемпіонату України
ФК Карпати

КДК УАФ прийняв рішення щодо порушення регламентних норм у кількох матчах чемпіонату та Кубка України.

Кубок України 2024/25. Пробій (Городенка) – Інгулець (Петрове), 21 серпня 2024 року

  • Пробій (Городенка) зобов'язаний сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 10 тисяч гривень – за недотримання вимог Додаткових заходів безпеки для організації та проведення футбольних матчів в Україні в умовах воєнного стану, а саме щодо проведення матчу без глядачів.

Кубок України 2024/25. Миколаїв (Львівська обл.) – Буковина (Чернівці), 21 серпня 2024 року

  • Вилучений футболіст клубу Миколаїв Андрій Гурський – відсторонений від участі у змаганнях на 3 матчі – за використання кривдних, образливих слів на адресу арбітра матчу.
  • Миколаїв (Львівська обл.) зобов'язаний сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 5 тисяч гривень – за неналежну поведінку команди (5 і більше представників однієї команди в одному матчі отримали санкції від арбітра).
  • Миколаїв (Львівська обл.) зобов'язаний сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 25 тисяч гривень – за здійснення скандувань нецензурного (образливого) характеру на адресу арбітра матчу.
  • Миколаїв (Львівська обл.) – до клубу застосована санкція у вигляді попередження – за недотримання клубом-господарем вимог регламенту, а саме щодо електронного табло.

Кубок України 2024/25. Металіст 1925 (Харків) – Верес (Рівне), 22 серпня 2024 року

  • Верес (Рівне) зобов'язаний сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 5 тисяч гривень – за недотримання регламентних норм, а саме щодо обов’язкового фотографування команд (після привітання на своїй половині поля біля середньої лінії на відстані 7 м від бокової лінії)

Друга ліга. 4-й тур. Олександрія-2 – Тростянець, 1 вересня 2024 року

  • Під час матчу до футболіста клубу Тростянець Юрія Мизюка застосовано дисциплінарне покарання. Встановлено, що рішення арбітра щодо вилучення футболіста прийняте з очевидною помилкою – помилкове визначення футболіста, до якого було застосовано дисциплінарне покарання, Встановлено факт, що порушення (жорстока поведінка) було вчинено Богданом Волошком. Вирішено відсторонити футболіста Тростянець Богдана Волошка від участі у змаганнях на 3 матчі, з яких на 1 матч умовно із випробувальним строком 1 рік.

Українська Прем'єр-ліга. 5-й тур. Карпати (Львів) – Ворскла (Полтава), 31 серпня 2024 року

  • Клуб Карпати (Львів) зобов'язаний сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 10 тисяч гривень – за повторну затримку початку матчу.

Українська Прем'єр-ліга. 5-й тур. Динамо (Київ) – ЛНЗ (Черкаси), 1 вересня 2024 року

  • Клуб ЛНЗ (Черкаси) зобов'язаний сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 10 тисяч гривень – за повторну затримку початку матчу.
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.