Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 вересня 2024, 06:52
422
1

БАЄНКО: Стецьков не хоче продовжувати контракт, ми на нього не розраховуємо

Захисник відсторонений від тренувань команди криворізького Кривбасу

| Оновлено 11 вересня 2024, 06:52
422
1
БАЄНКО: Стецьков не хоче продовжувати контракт, ми на нього не розраховуємо
УПЛ. Тимур Стецьков

Генеральний директор «Кривбасу» Володимир Баєнко підтвердив, що захисник криворізької команди Тимур Стецьков відсторонений від тренувань з першою та юнацькою командами через відмову продовжити контракт.

Це спільне рішення керівництва та тренувального штабу криворіжців, тепер футболіст займається за індивідуальною програмою. Діюча угода 26-річного українця розрахована до завершення сезону.

Володимир Баєнко: «Так, Стецьков займається з тренером. Все гаразд. Ми все робимо справді згідно з контрактом. Жодних претензій ні до кого немає. Він не хоче продовжувати контракт – ми не можемо розраховувати на людину, яка не хоче співпрацювати з клубом. Отакі у нас розбіжності вийшли.

Ніхто ні на кого не має жодних образ, звинувачень чи ще щось. Просто така ситуація. Футболіст не хоче продовжувати контракт – ми на нього не розраховуємо. Тепер гратиме інший футболіст. Щоб не займати місце у тренувальному процесі, він займається індивідуально.

Ми пропонували йому одну із найвищих зарплат у першій команді. Але він хоче перейти до «Карпат» чи іншого клубу, тому працює над цим зі своїм агентом Олегом Авдишем. Ми захищаємо честь клубу. Хочемо, щоб із клубом працювали лише люди, які хочуть працювати із клубом, які бачать себе у клубі. Такі як Романчук, Драмбаєв.

Якщо Стецьков піде з команди – скажемо слова подяки. Але на цьому етапі – щоб не заважав тренувальному процесу, прийняли таке рішення. Повторюся, у нас без скандалу, все гаразд. Ми запропонували йому один із найкращих контрактів – він не погодився і вирішив рік займатися індивідуально».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
chak98
Так виставте на трансфер. Нашо знущатись з гравця. Це хіба нормальний менеджмент в клубі? І хто піде грати в такий клуб?Де таке відношення до гравця.