Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
| Оновлено 11 вересня 2024, 05:00
44
0

Атлетіко Паранаенсе – Васко да Гама. Прогноз і анонс на матч Кубка Бразилії

Поєдинок відбудеться 12 вересня о 02:30 за Києвом

| Оновлено 11 вересня 2024, 05:00
44
0
Атлетіко Паранаенсе – Васко да Гама. Прогноз і анонс на матч Кубка Бразилії
Getty Images/Global Images Ukraine

12 вересня на «Арена да Байшада» пройде матч-відповідь чвертьфіналу кубка Бразилії, в якому «Атлетіко Паранаенсе» зустрінеться з «Васко да Гама». Поєдинок розпочнеться о 03:30 за єкіївським часом.

Атлетіко Паранаенсе

Команда за 2018-2021 двічі вигравала Копу Судамерикана та один Кубок Бразилії, тож тут просто не може не бути своїх амбіцій, хай і не на рівні історичних грандів. Тож нинішня ситуація у Серії А червоно-чорних не може задовольняти. Вони вже минулого сезону здавали позиції, відкотившись із шостого місця на восьме, а тепер і зовсім балансують на межі дванадцятої, останньої, що дозволяє вирушити в міжнародні турніри, хоча б звичну Копу Судамерикана. До речі, цього сезону там бразильці вже дійшли до чвертьфіналу, де зіграють з Расінг Авельянедою. На внутрішній арені невдачі в Бразілейрао частково компенсуються успіхами в кубку, де пройшли не лише Іпіранг, а й Ред Булл Брагантіно. Вели в рахунку і з Васком на виїзді, але за останні чверть години пропустили двічі. Тепер потрібний реванш вдома.

Васко да Гама

Клуб загалом котирується явно вище за Ураган. Він і в Копі Лібертадорес перемагав і чотири рази був чемпіоном країни. Але це в минулому столітті, а в нинішньому колишній гранд поступово перетворювався на ліфт, що надовго не міг закріпитися в Серії А. Тож для нього 15-те місце у минулорічній Серії А вже було добрим результатом: хоча б не вилетіли. Але апетит приходить під час їжі швидко, і зараз Велет Коліни вже намагається пробитися в топ-6, тобто зону Копи Лібертадорес, і закінчив літо серією перемог. Але при цьому і на кубок сили перебувають, і, пройшовши 4-х суперників, у тому числі Форталезу та Атлетіко Гоянієнсе, команда у першому чвертьфіналі вирвала перемогу у вольовому стилі.

Статистика особистих зустрічей

У червоно-чорних була серія з трьох перемог та нічиєї. Але наприкінці літа Васко послідовно виграв 2-1 у чемпіонаті та кубку.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на реванш Урагану. Але й суперник у добрій формі, тож дасть бій. Тут напрошується ставка на тотал понад 2,5 голів (коефіцієнт – 2,12).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.