Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 10 вересня 2024, 19:40
2822
9

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «Україна програє Чехії. Ми слабші від всіх команд»

Колишній український футболіст поділився прогнозом на матч Ліги націй

| Оновлено 10 вересня 2024, 19:40
2822
9
Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «Україна програє Чехії. Ми слабші від всіх команд»
ФК Карпати. Михайло Кополовець

10 вересня збірна України з футболу проведе матч другого раунду Ліги націй. Суперником української команди стане збірна Чехії.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Матч з Чехією Україна проведе в столиці Чехії Празі на стадіоні Fortuna Arena. Початок матчу заплановано о 21:45 за київським часом.

Колишній український футболіст Михайло Кополовець зробив прогноз на цей поєдинок.

«Я нічого не очікую. А що очікувати? Ну от що ми можемо очікувати? Ви мене застали зненацька, тому що я нічого не очікую. А що можна очікувати після таких матчів? Хтось питає: Як ми так програємо проти Албанії? Так це дійсно наш рівень. Ми така збірна. Ми так граємо в футбол. Ми просто слабші від всіх команд, на жаль. Справа не в характері і самовіддачі, ми просто реально слабші. От і все.

Звісно, хотілося б, щоб ми виграли хоча б 1:0. Але чесно, я не знаю, на що ця збірна здатна. Я не бачу в жодному матчі, щоб вона… Хотілося, щоб ми виграли 1:0, але мені здається, що ми програємо», – сказав Кополовець.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
inspekcha85
Спасибо порадовал.Но по сути сказано правдиво.Мне интересно какой баран был первым кто озвучил тему мол эта сборная наисильнейшая за все 33 года.Абсолютнейшая чушь,после 2006го сборные становились всё хуже и хуже с каждым разом.А зараз маемо що маемо,час збирати  каміння
goretc09
Назагал підбір гравців непоганий. Але тренер, як на мене слабенький - рівень ференцвароша а не баварії. Звідси всі проблеми. Треба було після євро міняти коуча Але кумівство в Україні все. Неміг Шева звільнити Реброва, от і все
Tower Bridge
Согласен.  Ожидаю "новой схемы" автобуса.
andre_lui
Думаю, що виграємо у Чехії, а там побачимо
zelc006
Зато ми співаємо краще та гопака стрибаємо спритніше!
antt
Такі речі тут тепер кожен може сказати як і критикувати трьох відомих наших футболістів. Але для чого так прямо про це говорити не даючи можливості збірній навіть на альтернативу. Хоча тут такий момент що збірна гості в Чехії.  І  то подвійно гості. Сьогодні грають в гостях а три дні тому - грали домашній матч в гостях.