Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 10 вересня 2024, 08:38
1011
0

Ексзахисник збірної України розповів, що допоможе команді проти Чехії

В'ячеслав Шевчук – про майбутній матч Ліги націй

| Оновлено 10 вересня 2024, 08:38
1011
0
Ексзахисник збірної України розповів, що допоможе команді проти Чехії
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній захисник збірної України В'ячеслав Шевчук поділився експертною думкою про те, чого можна очікувати від майбутнього матчу національної команди зі збірною Чехії в Лізі націй, який відбудеться у вівторок, 10 вересня.

«Чехія – досить потужна та міцна фізично команда. Вони сповідують, як це зараз кажуть, вертикальний футбол. Тому у Празі нас очікує дійсно складна гра.

Щодо гравців, то так, є там гучні імена, але, як на мене, Чехія виділяється командною грою. Не люблю я виділяти якогось одного гравця, лідера. Хоча, звісно ж не забуваємо про нападника Патріка Шика з леверкузенського Байєра (найкращий бомбардир збірної Чехії за всю історію, – прим. джерела) і дует з англійського Вест Хема у складі захисника Владіміра Цоуфала та півзахисника Томаша Соучека.

Впевнений, що тренерський штаб Реброва вже розібрав Чехію загалом і кожного її гравця окремо. Наші хлопці мають знати, як і проти кого грати, зважаючи на сильні сторони того чи іншого опонента. У сучасному футболі важко вже щось приховати. Трансляції, нарізки в мережі. Все є! Просто потрібно донести правильно тренерам інформацію до гравців, наших, і все.

Чи варто чекати на ротацію від Реброва? Певно, так. У цьому складі України є з кого вибирати, є конкуренція між гравцями. Скоріш за все от прямо зараз Ребров ще не вирішив, яка одинадцятка вийде зі старту. Треба ж розуміти хто у яких кондиціях, можливі мікротравми тощо.

Проти Албанії той же Зінченко розпочав із запасу, але ж він може грати й лівого захисника, і в центрі. Можливо, проти Чехії Олександр буде у старті. Руслан Малиновський теж у попередній грі вийшов на заміну… Зараз важко прогнозувати. Конкуренції у середній лінії вистачає. У день матчу дізнаємося склад. Але, повторюсь, думаю, що зміни будуть.

Прогноз? Не люблю я цю справу, прогнозувати. Є впевненість, що наші хлопці налаштовані лише на позитивний результат і віддадуть всі сили заради перемоги», – заявив Шевчук.

Раніше В'ячеслав Шевчук пояснив, навіщо збірній ветерани Ярмоленко, Степаненко, Сидорчук.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.