Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
857
3

Тренер збірної Чехії: «Україна діяла добре проти Албанії»

Іван Гашек – про матч зі збірною України

Тренер збірної Чехії: «Україна діяла добре проти Албанії»
УАФ. Іван Гашек

10 вересня збірна України з футболу проведе матч другого раунду Ліги націй. Суперником української команди стане збірна Чехії.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Матч з Чехією Україна проведе в столиці Чехії Празі на стадіоні Fortuna Arena. Початок матчу заплановано о 21:45 за київським часом.

Головний тренер збірної Чехії Іван Гашек поділився очікуваннями від цього поєдинку.

«Зміни у стартовому складі на матч з Україною порівняно з грою проти Грузії обов’язково будуть. Зараз я не обговорюватиму тактичні схеми й наш план на поєдинок. Нам варто змінити атмосферу в команді. Ми приймаємо й розуміємо критику від уболівальників та журналістів.

Ми дивилися гру України проти Албанії. Албанці провели дуже сильний матч, але й Україна діяла добре. Ми маємо бути готовими до відповідного налаштування українців на зустріч із нами. Ми розуміємо, що тактичні схеми в українців та грузинів різні, але й команда Реброва добре вміє грати на контратаках», – сказав Гашек.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Але хто зрівняв рахунок. Той кого не взяли на Євро в албанців. Про що сам досить "впевнено" заявляв. Хто не розуміється на їхньому футболі , яких дуже багато,  міг подумати що він їх лідер. І його ще не раз показували, тому можна сказати що в нього було дуже багато стимулів в грі  з нашою збірною тому можна сказати наша збірна особливо йому завдячує в цьому програші . І взагалі  Україна програла найслабшій збірні  в тому значенні  що ця збірна на відміну від чехів не була ніколи фаворитом, і  не робила такі  недавні  сенсації як грузія на Євро. Румуни попри виграш кваліфікаційної групи були в такій самій ролі  перед Євро. І от ці  дві  команди вирішили якраз "нажитися" на нашій збірній яка напевно не вписується в їх специфічний але південно-європейський менталітет. Тому правильно заявив чеський тренер - наша збірна сильна,  албанці  ще сильніше. Але напевне він думає що чехи також сильніші  від наших після поразки в тій самій Празі  у них дома. Тому яке місце заслуговує наша команда в  такому розкладі? Після розгрому чехів в Тбілісі.. Хоча звичайно ця група фактично рівна як і  квартет на Євро що довела підсумкова таблицяі, якщо не рахувати  бельгійців. Але наша "сильна" збірна опинилася четвертою.
MIRRA
Ну, для чехів звісно такий результат України хороший...
Pop
Вы уважаемый наверное смотрели матч который состоялся в 2018 году , Украина тогда выиграла у Албании 4 :1