Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 09 вересня 2024, 18:57
6599
44

Сергій РЕБРОВ – про матч з Чехією, поразку від Албанії та Мудрика

Тренер збірної поспілкувався з журналістами перед матчем Ліги націй

| Оновлено 09 вересня 2024, 18:57
6599
44
Сергій РЕБРОВ – про матч з Чехією, поразку від Албанії та Мудрика
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Ребров

Наставник збірної України Сергій Ребров відповів на запитання перед матчем 2-го туру Ліги націй проти Чехії. Гра відбудеться 10 вересня, початок о 21.45.

У першому турі українська збірна поступилася Албанії 1:2, а чехи програли Грузії 1:4.

Про кадрову ситуацію та Мудрика: «Сьогодні Михайло тренується у загальній групі. Наскільки я бачу, є мікропошкодження, але всі гравці, які в команді, готові грати».

Про українських уболівальників на стадіонах (було 15 тисяч у матчі з Албанією): «Ми сподіваємося, але не можемо собі дозволити очікувати 15 тисяч наших фанів на чеському стадіоні у матчі проти Чехії. Але ми вдячні Чехії за можливість грати у Празі, а також за позицію Чехії з приводу війни в Україні. Ми почуваємося в Чехії як удома».

Про поразку Албанії – справедливо чи ні: «Як оцінити? Як і Чехія грала проти Грузії. Це рівень збірних, тут зібрані найкращі гравці. Ми мали перевагу з Албанією, але ми програли. Це означає, що команди приблизно одного рівня. Так буде й завтра. Я не вважаю, що є якась перевага у Чехії чи України. Нам потрібно показати інший настрій, треба прореагувати на те, що було з Албанією».

Про матч з Чехією: «Буде зовсім інша гра порівняно з Албанією. Чехія – агресивніша команда, вони грають удома. Ми подивилися всі їхні матчі. Вдома вони дуже агресивно діють, і нам треба бути готовими до цього. Буде зовсім інша гра».

Про збірну Чехії: «Мені подобається стиль гри Чехії. Це агресивний футбол, є конкуренція та складно когось виділяти. Усі гравці розуміють, як їм треба діяти. Ми це бачили на Євро. Але завтра нам потрібно дивитися на себе та показувати свій футбол. І треба показати реакцію після Албанії».

Про умови роботи: «Пам'ятаю, ми тут готувались минулого року до Північної Македонії. І жодних питань немає. Все вирішується дуже швидко, є всі умови. Тренуємося на хороших полях, і для мене все ідеально. Ми граємо для українців в іншій країні, але ми мріємо повернутися додому та грати для наших фанів у себе вдома».

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 45
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей⚒️
Сирьожа, ухади!
А взять на его место Йовичевича! Тренер с характером и украинским сердцем. Никто из украинских тренеров бы не помог сборной 
a.fedorenko1953
знову чудові слова і обіцянки. А після гри ,знову му-му...
Ukraine
Вибачте.
Але краще програти завтра Чехії та змінити тренера поки не пізно, ніж потім жаліти про результати під час відбору на ЧС 2026.
vh
Такий розмазня, глянеш на нього і самому плакать хочеться,. Я хз який там може бути мотиватором для футболістів, а який він тренер вже і так зрозуміло.
Vovan78
Дивився цю пресконференцію і просто трішки охрінівав. Ребров сидів, наче він з  великого будуна і не може дочекатися кінця пресухи щоб піти маханути чеського пивка. А майже у кожній відповіді на питання одне і теж, що потрібно поміняти настрій на гру. Та який на..уй настрій? Ви повинні виходити на кожен матч з настроєм рвати все і всіх, якщо ви кажете, що граєте для підняття настрою українцям.
Лига
Сережа одно и тоже как всегда иди на зелемарафоне толкай эту дичь, ждём победы над чехами если нет вали на х_й
u6464u
що воно  буде мамляти після гри здогадатись не важко, не вірю в реброва, знову тіка така яку чехи розірвуть на німецький хрест, хоча б я помилився.
Remark
#серьожаухаді
odiniznashih
Мы играли хорошо, но проиграли.
Так будет и завтра
дыряво с пердя 🤣
Ты уже всех за.бал ребруня, пшёл вон из сборной🖕
Main
Человек получает 4 742 093 грн. в месяц
Зачем и для чего!?
spqr-te
Давайте поговоримо про український футбол!!! Де без відкатів, кумівства і панібратства нічого не відбувається. Зарплата нашого тренера Реброва - 1,5 млн $ на рік. Нам постійно втирають, що ніхто до нас не хоче йти. Ось мінімальний список тренерів із їхніми зарплатами: Сілвіньо (Албанія): €750,000;Міхал Пробєж (Польща): €560,000; Стів Кларк (Шотландія): €550,000; Франческо Кальцона (Словаччина): €540,000; Марко Россі (Угорщина): €300,000; Віллі Саньоль (Грузія): €200,000!!!!! А тепер давайте подумаємо, чому місцеві тренери вигідні футбольним чиновникам? Іноземці можуть бути незалежними і не бцти під впливом з яких команд і кого викликати! Тільки це я бачу причиною, навряд чи тренери діляться зарплатою. Цікаво почути ваші думки…
SerSan
такое впечатление,что Шева и Ребров,еще подростки-никак не повзрослеют,Шева вообще  из сборной сбежал ,как с корабля, оба не знают,что делать в футболе,но их надо хорошо пристроить,в общем застой и деградация еще на 3-4 года
дыряво с пердя 🤣
Юрка шпрот(PАVEL), очень переживает, кто будет неустойку платить Реброву 
Юрка, ну точно твою пенсию никто отбирать не собирается у тебя, не переживай сильно шпрот 

 
Олександр
Парадокс Але за 2 місяці після євро абсолютно нічого не змінилося в грі .все чекали що нарешті проаналізують і почнуться революційні зміни .все теж саме .певен через рік включиш телек і буде така сама гра 
Istm
тобто у відставку він не збирається?
Ну ліга націй таке. Але на відбір до ЧС краще вже йти з тренером.
apepa
Друг ермака реброфф агент фсб. Убирайся к чертовой матери из сборной гнида продажная!
vazazh
Як би мені не розповідали, як ми гарно грали, важливий результата. Це як в тому анекдоті - вони нам забили 10 хренових голів, а ми їм 1 - найкрасивіший. Так і з нашою збірною - якщр там досі бовтається ярмо та інші перпенси - наші шанси  - на 0.
FootFoodBol
Верю в команду! Украина вперёд!
doktor-q
грати в три нападники