Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 09 вересня 2024, 18:57
11281
86

Сергій РЕБРОВ – про матч з Чехією, поразку від Албанії та Мудрика

Тренер збірної поспілкувався з журналістами перед матчем Ліги націй

| Оновлено 09 вересня 2024, 18:57
11281
86
Сергій РЕБРОВ – про матч з Чехією, поразку від Албанії та Мудрика
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Ребров

Наставник збірної України Сергій Ребров відповів на запитання перед матчем 2-го туру Ліги націй проти Чехії. Гра відбудеться 10 вересня, початок о 21.45.

У першому турі українська збірна поступилася Албанії 1:2, а чехи програли Грузії 1:4.

Про кадрову ситуацію та Мудрика: «Сьогодні Михайло тренується у загальній групі. Наскільки я бачу, є мікропошкодження, але всі гравці, які в команді, готові грати».

Про українських уболівальників на стадіонах (було 15 тисяч у матчі з Албанією): «Ми сподіваємося, але не можемо собі дозволити очікувати 15 тисяч наших фанів на чеському стадіоні у матчі проти Чехії. Але ми вдячні Чехії за можливість грати у Празі, а також за позицію Чехії з приводу війни в Україні. Ми почуваємося в Чехії як удома».

Про поразку Албанії – справедливо чи ні: «Як оцінити? Як і Чехія грала проти Грузії. Це рівень збірних, тут зібрані найкращі гравці. Ми мали перевагу з Албанією, але ми програли. Це означає, що команди приблизно одного рівня. Так буде й завтра. Я не вважаю, що є якась перевага у Чехії чи України. Нам потрібно показати інший настрій, треба прореагувати на те, що було з Албанією».

Про матч з Чехією: «Буде зовсім інша гра порівняно з Албанією. Чехія – агресивніша команда, вони грають удома. Ми подивилися всі їхні матчі. Вдома вони дуже агресивно діють, і нам треба бути готовими до цього. Буде зовсім інша гра».

Про збірну Чехії: «Мені подобається стиль гри Чехії. Це агресивний футбол, є конкуренція та складно когось виділяти. Усі гравці розуміють, як їм треба діяти. Ми це бачили на Євро. Але завтра нам потрібно дивитися на себе та показувати свій футбол. І треба показати реакцію після Албанії».

Про умови роботи: «Пам'ятаю, ми тут готувались минулого року до Північної Македонії. І жодних питань немає. Все вирішується дуже швидко, є всі умови. Тренуємося на хороших полях, і для мене все ідеально. Ми граємо для українців в іншій країні, але ми мріємо повернутися додому та грати для наших фанів у себе вдома».

Оцініть матеріал
(69)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 86
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine
Вибачте.
Але краще програти завтра Чехії та змінити тренера поки не пізно, ніж потім жаліти про результати під час відбору на ЧС 2026.
a.fedorenko1953
знову чудові слова і обіцянки. А після гри ,знову му-му...
spqr-te
Давайте поговоримо про український футбол!!! Де без відкатів, кумівства і панібратства нічого не відбувається. Зарплата нашого тренера Реброва - 1,5 млн $ на рік. Нам постійно втирають, що ніхто до нас не хоче йти. Ось мінімальний список тренерів із їхніми зарплатами: Сілвіньо (Албанія): €750,000;Міхал Пробєж (Польща): €560,000; Стів Кларк (Шотландія): €550,000; Франческо Кальцона (Словаччина): €540,000; Марко Россі (Угорщина): €300,000; Віллі Саньоль (Грузія): €200,000!!!!! А тепер давайте подумаємо, чому місцеві тренери вигідні футбольним чиновникам? Іноземці можуть бути незалежними і не бцти під впливом з яких команд і кого викликати! Тільки це я бачу причиною, навряд чи тренери діляться зарплатою. Цікаво почути ваші думки…
Андрей⚒️
Сирьожа, ухади!
А взять на его место Йовичевича! Тренер с характером и украинским сердцем. Никто из украинских тренеров бы не помог сборной 
Vovan78
Дивився цю пресконференцію і просто трішки охрінівав. Ребров сидів, наче він з  великого будуна і не може дочекатися кінця пресухи щоб піти маханути чеського пивка. А майже у кожній відповіді на питання одне і теж, що потрібно поміняти настрій на гру. Та який на..уй настрій? Ви повинні виходити на кожен матч з настроєм рвати все і всіх, якщо ви кажете, що граєте для підняття настрою українцям.
u6464u
що воно  буде мамляти після гри здогадатись не важко, не вірю в реброва, знову тіка така яку чехи розірвуть на німецький хрест, хоча б я помилився.
Лига
Сережа одно и тоже как всегда иди на зелемарафоне толкай эту дичь, ждём победы над чехами если нет вали на х_й
vh
Такий розмазня, глянеш на нього і самому плакать хочеться,. Я хз який там може бути мотиватором для футболістів, а який він тренер вже і так зрозуміло.
SerSan
такое впечатление,что Шева и Ребров,еще подростки-никак не повзрослеют,Шева вообще  из сборной сбежал ,как с корабля, оба не знают,что делать в футболе,но их надо хорошо пристроить,в общем застой и деградация еще на 3-4 года
Remark
#серьожаухаді
odiniznashih
Мы играли хорошо, но проиграли.
Так будет и завтра
Main
Человек получает 4 742 093 грн. в месяц
Зачем и для чего!?
дыряво с пердя 🤣
Ты уже всех за.бал ребруня, пшёл вон из сборной🖕
Pixelman
Давайте запустимо челендж з хештегом
#сірьожаухаді
George1
Уходить Ребров сам на собирается(сильно большая корона на голове у него) выгонять никто его не будет(кумовство). Нам болельщикам остаётся только надеяться и ждать.
Wlad West
ВІДЕО. Повернення зірки. Збірна України провела тренування перед Чехією  Спирт - это стеб такой?
Олександр
Парадокс Але за 2 місяці після євро абсолютно нічого не змінилося в грі .все чекали що нарешті проаналізують і почнуться революційні зміни .все теж саме .певен через рік включиш телек і буде така сама гра 
George1
#сірьожаухаді
C.Пеклов
В нашій команді мотиватором повинен бути не тренер, а ЗСУ!За Україну,за ЗСУ треба грати та помирати на полі, але вигризти позитивний результат!
njqjnf2010
Людина займає чуже місце,він взагалі не знає що дальше робити