Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 вересня 2024, 18:19
4647
15

Віктор ВАЦКО: «Лівий берег збудував стадіон за 1,5 року. А Інгулець?»

Журналіст сумнівається, що УПЛ піде на поступки

| Оновлено 09 вересня 2024, 18:19
4647
15
Віктор ВАЦКО: «Лівий берег збудував стадіон за 1,5 року. А Інгулець?»
ФК Інгулець

Журналіст Віктор Вацко сумнівається, що УПЛ та УАФ підуть на поступки клубу Інгулець, який погрожує знятися з чемпіонату України, якщо новий стадіон не допустять до найближчого матчу.

«Візьміть стадіон Лівого берега. За скільки його збудували – рік чи півтора? Усі документи отримали, команди другий рік грають. Тут ніхто нікому не заважає. А в Інгульця скільки проблеми зі стадіоном – три роки чи навіть більше. І у листі клубу написано, що три роки бюрократичні питання з документами вирішити не може. І ви вірите, що людина з впливом Поворознюка три роки не може отримати документи, якщо об'єкт справді відповідає всім нормам та регламенту?».

«Я так розумію, в УПЛ та УАФ ніхто задню не даватиме. Інгулець просив час, не просто так вони п'ять турів грали на виїзді, щоб упорядкувати стадіон»,– сказав Вацко.

Відомо, що УПЛ надала клубу можливість провести матч з Чорноморцем на іншому стадіоні чи на виїзді. В іншому випадку клуб знімуть з чемпіонату.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mamay
От і вся наша спортивна журналістика, не поїхав не подивився, не поцікавився одних других думкою, просто ляпнув шоб про нього не забували і всі його тут викладають, експерт засраний😡
zhyr
"Знаєте, у чому проблема, чому я цей стадіон так довго будую? Бо його проект вже 6 раз переробляється. Два ті проектанти, які робили, вже "втопилися". Бо нервового стресу не витримали. Кажуть: "у такому ритмі ще не працювали".
Вихід на поле футболістів у нас буде самий суперовий - Олімпійський "відпочине". Я таке придумаю! Щоб гравці суперника виходили і їм вже страшно було"
---------------------------
придумав)))))))
Demid Romanchik
Витька Вацко шкура
fredd1982
І кому стане легше, як знімуть?
zhyr
Президент «Інгульця» про новий стадіон: «6-й раз проект переробляється, два проектанти вже втопилися»
_Quantum19_
"...в УПЛ та УПЛ..."??? Sport.ua, у вас там що, статті під мухою пишуть????
Andre Chil
Не те порівнюєш, а от Петрово, з Києвом слабо порівняти, вони в Кривбас зі скрипом їдуть, скиглячи, а в село, то взагалі питання не стоїть, їхати, чи не їхати
Panthera_onca__
Сравнил Поворзнюка с Лавренко)
serhiy
Інтересно,що до того має -скільки часу хто будував).Лівий берег до війни побудував, а Інгулець почав до .а закінчив під час.
zhevasil
УПЛ и УАФ: "Почему Левый Берег занёс сколько надо, а это жлоб из Ингульца не занёс, мы что благотворительная организация"