Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 вересня 2024, 19:07
3960
7

Інгульцю поставили ультиматум. Підсумки онлайн-засідання клубів УПЛ

У президента клубу є час до 10 вересня 14:00, щоб прийняти рішення

| Оновлено 09 вересня 2024, 19:07
3960
7
Інгульцю поставили ультиматум. Підсумки онлайн-засідання клубів УПЛ
Стадіон Інгулець

На онлайн-засіданні клубів УПЛ 9 вересня була обговорена офіційна заява президента клубу Інгулець Олександра Поворознюка про зняття його команди з турніру УПЛ у разі недопуску стадіону в Петровому до організації матчу 6-го туру проти Чорноморця.

Керівники УПЛ запропонували висловитися всім клубам і не знайшли в них одностайного прийняття ситуації. За даними ТаТоТаке, 7 із 16 клубів (не рахуючи Інгульця, який не голосував би сам проти себе) утрималися або відмовилися виступати за ухвалення радикального рішення.

Інгулець представляв не президент або директор клубу, а головний тренер Василь Кобін. На нараді були присутні також керівники відповідних комітетів УАФ.

У підсумку Інгульцю запропоновано зіграти 14 вересня проти Чорноморця або на заявленому перед стартом сезону резервному стадіоні (Гірник у Кривому Розі), або в Одесі. І використати два наступні тижні для вирішення документальних питань щодо клубного стадіону, а саме: отримання акта про відповідність спортивної споруди технічним нормам (видається Державною інспекцією архітектури та містобудування України).

Без цього акту, який оновлюється щорічно, стадіон не може бути зданий в експлуатацію, і арена не може отримати відповідну категорію від УАФ.

Часу на ухвалення рішення Інгульцю відводиться до 14:00 10 вересня. В іншому разі команду буде знято з турніру Прем'єр-ліги, а його подальший статус розгляне УАФ.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер Жирони розповів, як сприйняв продаж Довбика та Савіо
Футбол | 09 вересня 2024, 17:55 0
Тренер Жирони розповів, як сприйняв продаж Довбика та Савіо

Мічел розумів, що лідерам доведеться піти

Відомий портал шокував новиною про майбутнє Мудрика в Челсі
Футбол | 09 вересня 2024, 11:08 9
Відомий портал шокував новиною про майбутнє Мудрика в Челсі

Bleacher Rreport стверджує, що українця продадуть, якщо надійде приваблива пропозиція

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Лівий Берег за 1,5 роки війни зробив стадік по всім вимогам, що до проведення матчів. 
А цей Хрю з 21 року ніяк не може добудувати стадіон, ще й якісь вимоги ставить. 
Я іноді просто ох..ваю з людей та їх зневаги до всього оточуючого! Вони рахують себе "Папами" цього життя і що всі перед ними мають вклонятися.
Maks23
Все по делу..
didora
Фото мабуть старе, бо біля стадіону безлад, будівельні роботи незавершені. Я не розумію Valerafan що УАФ повинна допомагати??? Лопатою землю гребти чи бордюри тягати. Хай та жирна свиня спочатку научиться з людьми розмовляти, а тоді вже футболом "займатися". До ума нічого не довів зате хвалиться, що він бабки вкладає у футбол. Хай займається с/г і вкладає гроші у землю і не лізе раді бога у спорт. Любітєль сраний ще когось дякає. Оцих князьків по всій Україні розвелось як грибів. Гнать їх із Держави або на фронт снаряди тягати, щоб не п......ли лишнього!
Test
Лівий берег за 1,5 року побудував стадіон і все ок. А тут обіцяють одне, а по факту інше. Ще погрожує зняттям команди, та зніміть і дискваліфікуйте на років 20 той колгосп, не велика втрата, а не слухати постійно той "бред". Дали 2 неділі до старту чемпіонату уладнати питання, не зробили , то грайте на резервному.... А ні, а ми хочемо  так, дитячий садок....
Xvalenok03
Может кто-то сказать - фото стадиона это сейчас или фото старое?
valerafan1
А що зробила УАФ для допомоги Інгульцю? Ці паразити отримують стотисячні зарплати, але нічого не роблять, на відміну від Поворознюка. Як я розумію, все питання в отриманні "бумажки". А в нашій країні без бумажки ти букашка.