Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
3543
9

В Минаї триває внутрішнє розслідування. В чому підозрюють футболістів?

Керівництво закарпатського клубу вважає, що гравці могли здати гру проти тернопільської Ниви

В Минаї триває внутрішнє розслідування. В чому підозрюють футболістів?
ФК Минай

У п'ятницю, 6 вересня 2024 року, відбувся матч 5-го туру Першої ліги між «Минаєм» та тернопільською «Нивою». Перемогу з рахунком 2:0 здобула команда гостей.

За інформацією видання UA-Футбол, після поєдинку в закарпатському клубі розпочалося внутрішнє розслідування. Керівництво «Миная» підозрює своїх футболістів у навмисній «здачі» гри і перевірить їх на предмет добросовісного виконання контрактних обов'язків.

Цікаво, що «Минай» вже вдруге за календарний рік потрапляє в скандал з можливим підкупом гравців своєї команди. Раніше повідомлялося, що друг Артема Мілевського Сергій Третьяк намагався домовитися з 2 захисниками закарпатців про «здачу» матчу проти «Динамо».

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexiy.Kriv
На детектор брехні їх всіх.Зараз є приватні структури, вони надають такі послуги перевірки на правду!
Толян
Їх усіх підозрюють у таємних дзвінках до Рената. 
mini.f
Згадую часи в далекі 90-ті  коли у команд не було великих грошей, і ми розраховувалися за договорняки всім, що було - м'ячами угорськими, спортивними костюмами, талонами на кольоровий телевізор Електрон, домовлялися, що здамо гру (або нам здавали) в наступному сезоні.... Веселі часи були. Часто нас кидали і ми кидали другі команди. І розбірки були в таких випадках з застосуванням вогнепальної зброї, все було.... А зараз - тільки гроші на картку відкриту і оформлену на другу людину, далеку від футболу (це, якщо поліція вийде на тебе). Але саме страшене те, що футболісти ставлять в тоталізаторі результат матчу на свою команду! А ми бідкаємося, що наш футбол деградує.... А як йому не деградувати, якщо замість накравшого під зав'язку павелки, призначили (тільки не потрібно мені говорити, що його вибрали делегати Конгресу) бідного А.Шевченка, який вже почав зі своєю командую дерибанити кошти ФІФА та УЄФА ( достовіоно  знаю про що кажу).