Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

US Open
| Оновлено 09 вересня 2024, 01:20
353
1

Сіннер не стримався після перемоги на US Open і зізнався, кому її присвятив

Італієць – про завоювання трофея на нью-йоркському мейджорі

| Оновлено 09 вересня 2024, 01:20
353
1
Сіннер не стримався після перемоги на US Open і зізнався, кому її присвятив
Getty Images/Global Images Ukraine. Яннік Сіннер

Італійський тенісист Яннік Сіннер, який очолює світовий рейтинг, поділився емоціями від перемоги над американцем Тейлором Фрітцом (№12 ATP) у фіналі Відкритого чемпіонату США (6:3, 6:4, 7:5).

«Відчуваю полегшення. Ти працюєш заради таких трофеїв, заради того, щоб грати великі матчі на великих стадіонах. Я такий щасливий, що можу забрати кубок із собою додому. У мене були дуже важкі поразки тут. Проти Карлоса з матчболом. Минулого року – проти Звєрєва. Я завжди знав, що цей корт близький мені. Просто намагався продовжувати свій шлях і вдосконалюватися. Робота не припинялася. Ми заберемо кубок із собою і відсвяткуємо сьогодні ввечері.

Останній період моєї кар'єри був непростим. Я люблю теніс, багато тренуюся заради таких моментів, але й за межами корту є життя. Я хочу присвятити цей титул своїй тітці, тому що вона нездорова. Не знаю, скільки ще вона буде поруч», – зізнався Сіннер після переможного фіналу.

Титул US Open 2024 – 16-й для Сіннера в кар'єрі (шостий у сезоні), а також другий трофей турніру Grand Slam, перший – на US Open. Крім того, Яннік виграв шість із шести фіналів у 2024 році.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AndiM
Так покорми її тим чим ти закидаєшся,хоч полегшиш її стан. І взагалі це так гидко , прикриватися хворою тіткою, тільки щоб тебе не розпитували про препарати під якими ти граєш.