Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
1007
3

Директор Баварії про список номінантів на ЗМ: «Ми дуже здивовані»

Макс Еберль висловив здивування та розчарування тим фактом, що Джамал Мусіала не потрапив до списку

Директор Баварії про список номінантів на ЗМ: «Ми дуже здивовані»
Getty Images/Global Images Ukraine. Джамал Мусіала

Директор «Баварії» Макс Еберль висловив здивування та розчарування з приводу того, що Джамал Мусіала не потрапив до списку номінантів на «Золотий м'яч».

В інтерв'ю DPA Еберль заявив: «Ми раді за всіх номінованих гравців, але в «Баварії» дуже здивовані відсутністю Джамала Мусіали в цьому списку».

Еберль наголосив на досягненнях Мусіали в минулому сезоні: один з найкращих гравців на Євро, включення в символічну збірну турніру, один із найкращих бомбардирів, ключова роль у виході «Баварії» до півфіналу Ліги чемпіонів.

«Той факт, що він навіть не входить до числа 30 найкращих гравців минулого сезону, для нас абсолютно незрозумілий. На нашу думку, Джамал – один із найцікавіших гравців у міжнародному футболі, який має виняткові, унікальні здібності», – додав Еберль.

Нагадаємо, що 4 вересня France Football оголосив список претендентів на головну індивідуальну нагороду – Золотий м'яч 2024.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
didora
Треба вміти "просувати" гравця! Хто про нього протягом чемпіонату чув. Хто дивився бундеслігу. А інші......... зась. А Довбик ніякий а попав, бо у Ла лізі забивав. І про нього чули. От і все. Треба було гарно піарити!!!
DaVinci
Та яка різниця, хто потрапив в ТОП 30, якщо у фінальний етап вийде тільки 3 людини, а Джамал точно в трійку б не потрапив...