Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 вересня 2024, 10:58
6406
11

«Ось і все». Поворознюк підтвердив, що в питанні Інгульця поставлено крапку

Президент петровського клубу – про його перспективи

| Оновлено 07 вересня 2024, 10:58
6406
11
«Ось і все». Поворознюк підтвердив, що в питанні Інгульця поставлено крапку
Facebook. Олександр Поворознюк

Президент «Інгульця» з Петрового Олександр Поворознюк в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua підтвердив інформацію про те, що в питанні майбутнього клубу поставлено крапку, яка, на його думку, стала наслідком позиції УПЛ та УАФ щодо нового клубного стадіону.

– Тоді нічого іншого не залишається, як чекати реакції з боку УПЛ та УАФ.

– Відповіді нам уже дали. Усі листи в мене на руках. Нам не дозволяють грати на своїй домашній арені - і все. Їх мені вже надіслали. З Комітетом з питань стадіонів і безпеки проведення змагань УАФ ми постійно листувалися. Учора від нього отримали остаточну відповідь, що нам заборонено грати. А сьогодні відповідь такого ж змісту прийшла і з УПЛ. Ось і все, – заявив Поворознюк.

Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Iigor6583
Поворознюк думає, що він дуже важний куріца. Хай поставить біля стадіну декілька бомбосховищ, які монтують на міських зупинках громадського транспорту. Ось і проблема вирішина.
Fireman
4 лимона вбухано в стадион, а вырыть котлован, заказать на ЖБК необходимое к-во коробок, провести свет, закопать назад и делов то?
Gargantua81
это было ясно еще когда они поездом на выезд поехали.
у Папы нет денег.
goretc09
Більшість клубів УПЛ - це іграшка олігархів. Набридла іграшка - викинув, особливо якщо в неї щосезону необхідно вбухувати міліони доларів. А фактично керують усім процесом ПФУ - особи, які нічого не вкладають, а жирують за рахунок клубів та футболістів. І тому припускаю, що Поворознюк, людина імпульсивна, може псіханути та закрити проект. Скільки клубів канули у Лєту через відсутність фінансування, навіть цього року. І багато хто потирає руки із цього приводу. А хто подумає про три команди починаючи від юнаків, тренерський штаб та обслуговуючий персонал. У нас і так команд та спортвних шкіл кіт наплакав. А пізніше у рейтингах клубів на 15 позицій нижче ніж 5 років тому. У європі, на клубному рівні позорище - майже всі повилітали, або зовсім, або на щабель нижче. 
didora
Поворознюк думає, що все буде як він скаже. А воно не получається. От його і ковбасить. Йде війна і треба робити все як треба по правилах. І то це не завжди спасає (пр. Удар по Полтаві у понеділок).
Remark
Чим менше щурів в УПЛ, тим краще.
Avaksi
Зніметься,' з УПЛ, то путь його максимум у другу лігу. Нехай там і грає на новому стадіоні
protasov_lyopu_dadaj
верю. вот теперь верю ©
Tower Bridge
Надо жаловаться в Лозанну!
Xvalenok03
Пару крапок добавить и можно сагу про ингулец продолжать.