Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 07 вересня 2024, 08:14
1926
0

Кварцяний розповів, як завершаться матчі України з Албанією та Чехією

Екстренер дав прогноз

| Оновлено 07 вересня 2024, 08:14
1926
0
Кварцяний розповів, як завершаться матчі України з Албанією та Чехією
УАФ

Колишній наставник «Волині» та «Кривбасу» Віталій Кварцяний поділився експертною думкою щодо майбутніх матчів збірної України в Лізі націй УЄФА з командами Албанії (7 вересня) та Чехії (10 вересня).

«Я чекаю, що наша збірна достойно виступить у цих матчах. Але буде тяжко, як ніколи. З Албанією буде важче, ніж з Англією! Албанці дуже агресивні, щільно зустрічають і добре діють в силових єдиноборствах. Вони будуть заважати нам створювати конструктив, розуміючи, що поступаються у класі. На Євро албанці класно грали проти Іспанії, але їм не вистачило майстерності і швидкості. Якщо Англія робить аритмію, показуючи нудний футбол, то албанці грають дуже агресивно.

Що стосується Чехії, то їхні нападники і захисники переважають нас у зрості, тому треба дуже обережно ставитися до стандартних положень. Тут нашій команді буде непросто. Я думаю, що після Євро чехи додадуть, бо на чемпіонаті Європи у них грало багато молодих гравців, які вже адаптувалися.

Мій прогноз – з албанцями буде результативна нічия, а чехів ми обіграємо, якщо всі наші гравці будуть у найкращій формі», – розповів Кварцяний.

Раніше Віталий Кварцяний назвав головную проблему сучасного «Динамо».

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.