Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 07 вересня 2024, 02:23
53
0

Ірландія – Англія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Поєдинок відбудеться 7 вересня о 19:00 за Києвом

| Оновлено 07 вересня 2024, 02:23
53
0
Ірландія – Англія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Twitter

7 вересня на «Авіві» пройде матч 1-го туру Ліги Націй, в якому збірна Ірландії зустрінеться зі збірною Англії. Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Ірландія

Команда після Євро-2016 не пробивалася на турніри. І показувала дедалі скромніший, посередній футбол - ну немає зараз нових Роббі Кінов, хоча вистачає гравців із досвідом виступів у клубах сусідньої АПЛ. Минулорічний відбір взагалі можна називати провальним: виграли тільки у зовсім скромного Гібралтару, так і не набравши жодного очка навіть з Грецією, не кажучи вже про голландців і французів. Зараз ейре очолив Хеймір Хадльгрімссон - саме при ньому Ісландія пережила свій пік у минулому десятилітті, та й Ямайка останніми роками прогресувала. Але при цьому обойма доступних футболістів явно не стане, навпаки, лідери старіють, а якихось нових яскравих імен немає. Той же Келлехер був і залишається резервним у Ліверпулі, а з урахуванням покупки Мамардашвілі й зовсім повинен думати про майбутнє.

Англія

Збірна закінчила в середині літа главу історії, написану Саутгейтом. Можливо, це був найкращий відрізок в історії: вихід до 1/2 чемпіонату світу-2018, а потім два фінали Євро поспіль. Але, по-перше, Гарет так і не взяв трофея, програвши ключові матчі, зокрема Італії на Уемблі 2021 року. По-друге, всі були згодні, що, маючи чудових гравців групи атаки, три леви під керівництвом екс-захисника грали з дуже великим акцентом на надійність - критики називали тактику відвертою боягузтвом. Та й на Євро в Німеччині то гол Беллінгема рятував перед фінальним свистком, то Пікфорд знову вигравав серію пенальті - могли вилетіти явно раніше. Начебто є задум дочекатися наступного року Гвардіолу, або, можливо, намагаються повторити успіх Іспанії. У будь-якому випадку тренером став Карслі в статусі в.о. - торік він виграв Євро з англійською U21. І зараз дебютує у новому статусі.

Статистика особистих зустрічей

П'ять разів поспіль були нічиї. І лише 2020-го у трьох левів вдалося обіграти сусіда - зате відразу 3:0.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що ірландцям навіть рідні мури допоможуть. У гостей дебют нового наставника – ставимо на те, що вони на виїзді виграють із форою -1 гол (коефіцієнт – 1,82).

Прогноз Sport.ua
Ірландія
7 вересня 2024 -
19:00
Англія
Фора Ірландії (-1) 1.82 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зірка збірної України пропустив тренування перед матчем з Албанією
Футбол | 06 вересня 2024, 21:51 11
Зірка збірної України пропустив тренування перед матчем з Албанією

Михайло Мудрик не працював разом із командою

Стала відома суперниця Соболенко у фіналі US Open 2024
Теніс | 06 вересня 2024, 07:12 8
Стала відома суперниця Соболенко у фіналі US Open 2024

Джессіка Пегула оформила вольову перемогу в матчі з Кароліною Муховою

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.