Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
615
6

ЯРЕМЧУК: «Сподіваюся, ситуація матчу з Румунією завтра не повториться»

Форвард збірної України – про матч проти Албанії

ЯРЕМЧУК: «Сподіваюся, ситуація матчу з Румунією завтра не повториться»
Getty Images/Global Images Ukraine

Форвард збірної України Роман Яремчук поділився очікуваннями від матчу першого туру Ліги націй проти Албанії (7 вересня, 21:45):

– Україна вже вдруге грає домашній матч у Чехії. Чи відчуваєте ви підтримку з боку чехів?
– Для нас дуже приємно перебувати в цій країні. Чехія чітко проявила свою позицію щодо цієї війни. Ми можемо тільки дякувати їм за це. Сподіваємося, завтра на стадіоні буде класна атмосфера і підтримка з боку чехів.

– Це перший збір команди після Євро-2024. Ви вже спілкувалися з гравцями? Зробили висновки після виступу на тому турнірі?
– Ми часто спілкуємося не тільки коли приїжджаємо до збірної, а й часто зідзвонюємося. Ми розуміємо, що, можливо, ми не повністю показали наш потенціал, але ми набрали 4 очки – це найкращий результат в історії збірної на Євро.

Так, у матчі з Румунією (поразка 0:3, – прим. Sport.ua) ми показали не те, чого нам би хотілося, не ту якість гри, проте в наступних матчах показали, що в нашій команді є величезний потенціал. Сподіваюся, завтра як мінімум не повториться ситуація матчу з Румунією.

У нас досить молода команда, і хлопці вчаться на своїх помилках. Сподіваюся, завтра вся команда підійде до матчу з максимальною відповідальністю і покаже свій потенціал.

– Влітку ви змінили клуб, перейшли в «Олімпіакос». Як проходить адаптація? У яких кондиціях ви перебуваєте зараз?
– Перші місяці в новій команді завжди даються важко, все нове, але мене дуже добре прийняли і почуваюся добре. Моє тіло дає мені зрозуміти, що я перебуваю в непоганих кондиціях. Завтра я сподіваюся викластися на всі 100%, як і вся команда, щоб принести радість українцям і три очки в турнірну таблицю. Загалом, фокус зараз на збірній України, тому що зараз я представляю країну, а про клуб я буду говорити, коли повернуся в розташування «Олімпіакоса».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALKOSruLKA
Ми теж сподіваємося
ALKOSruLKA
Довбик з Яремчуком одного амплуа, тому для збірної не така й втрата (особливо враховуючи гольову посуху та довгу адаптацію Артема в Римі). Гадаю, при такому чіпкому і габаритному захисті як у албанців провідна роль належатиме півзахисникам! Чекаємо дальніх ударів і хороших пасів, а всунути копито для рекошету чи заштовхати з метра - зможе і Яремчук і Ванат...
Анатолий Михно
Завтра будєт больнА...автобус і паси між гравцями України заради тримання мяча.... Бо ребров такий предсказуємий... А тим часом команда Унаї Мельгоси (який дійсно немав зовсім часу коли прийняв збірну U-21) виграв СЬОМИЙ ПОСПІЛЬ матч. Цього разу молоді україньці обіграли І ДРУГОГО ГОЛОВНОГО КОНКУРЕНТА Сербію і вже практично гарантували собі 2 місце в групі. Ось така казочка малята.... Ну а ждуни - надійтесь хоть на нічью 0:0 завтра.....
Saar
Луніна поставте на рамку - все буде, як на Євро
easterly
Якщо на полі буде мінімум підземних - тоді можеш надіятись
Nick.Grabowski
Аби такі як Яремчук вчили історію в школі та думали хоча би мінімально, то знали би, що в 1968 радянські військові силовим шляхом придушили прагнення до політичної самостійності, свободи та автономності в Чехословаччині в 1968 році.   
В складі радянської армії (якщо вірити вікіпедії це 500 000 військових, 5000 танків та сау), яка вторгалася та примушувала Чехословаччину до комуністично-соціалістичного способу життя були і українці.
Загалом з 1922 до 1991 року українці приймали участь (хто добровільно, хто за примусом) в окупації Польщі, Фінляндії, Литви, Латвії, Естонії, Чехословаччини, Афганістану.
І що цікаво ... ще ніхто не вибачився за це зі сторони українців. 
Тому підтримка чехів - це такий великий аванс українцям ... які коли чехи повставали, їх придушували разом з імперськими московитами.