Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 вересня 2024, 18:33
16320
26

Клуб УПЛ наступного тижня може знятися з чемпіонату. Відома причина

«Інгульцю» не дозволяють грати на домашньому стадіоні

| Оновлено 06 вересня 2024, 18:33
16320
26
Клуб УПЛ наступного тижня може знятися з чемпіонату. Відома причина
Стадіон Інгулець

У суботу, 14 вересня 2024 року, має відбутися матч 6-го туру Української Прем'єр-ліги між «Інгульцем» та одеським «Чорноморецем».

Зустріч мала відбутися на домашньому стадіоні «Інгульця», але, за інформацією журналіста Ігоря Бурбаса, в офіс клубу надійшов лист з Комітету атестації стадіонів, яким команді з Петрового забороняють грати на побудованій арені. Варто додати, що в цьому сезоні «Інгулець» ще не мав домашніх матчів.

Зазначається, що президент «Інгульця» Олександр Поворознюк планує ухвалити радикальне рішення і зняти команду з чемпіонату, якщо клубу не дозволять грати на власному стадіоні.

Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zhyr
Може клітка для уболівальників не відповідає стандартам?))) 
valerafan1
УАФ не допомагає командам під час війни, а тільки заважає. Пора компетентним органам втручатися в діяльність паразитів від футболу. Зарплати по сто тисяч і більше, а віддачі ніякої. А демарш Поворознюка правильний. 
avk2307
Може я чогось не розумію, але здається перед початком чемпіонату по регламенту всі питання по стадіону вже повинні були вирішити. Відповідає арена- ласкаво просимо до УПЛ, не відповідає- треба почекати. А так виходить морочили голову і Поворознюку, коли допустили і Поворознюк- коли знав що не так щось .
А тепер знову в Кропивницький і без підігріву 3 бали кабінетам?  Чи допустять і як Минай перегравать треба буде ?
Якось не зрозуміло. Той же М1925 міг собі грати спокійно . А так колотнеча...
Віктор Коробка
Можливо там і є якісь недоліки, але, якщо відштовхувати людей, які в такий тяжкий час вкладають кошти у майбутнє українського футболу, то скоро таких людей не залишиться зовсім. Чи приклад Дніпра, Харкова, Одеси - міст-мільонерів, де мало хто хоче займатися футболом не змушує задуматись, чи виживе український футбол з таким відношенням до меценатів? Скоро більшість ігор будемо у Київі грати, бо в інших містах не буде ні умов, ні команд.
Андрій Тимчук
Та бояться судді туди їхати що неясно))А взагалі веселі ці сільські команди і такі як Поворознюк
ffff
А який стадіон перед початком чемпіонату Інгулець застосував до проведення домашніх матчів? В Кропивницькому?. чи ні?
Roman
якщо на стадіоні зробили освітлення, підігрів і роздягальні з душовими - то можна допускати грати поки без глядачів, а коли повністю зроблять хоча б одну трибуну можна і глядачів пускати. Дивлячись на відео стадіон ще далеко незавершений, там ще роботи на рік.
FunnyCat_____
а подробностей нету?
avk2307
Я вважаю Рінат Леонідович Ахметов повинен допомогти Поворознюку. Чи то добудувати чи прийняти в експлуатацію. Поворознюк його обожнює, а Ахметов зараз головний меценат....(принаймні в телеграмі так пишуть)
etorfine
Якщо цей паравоз(нюк), може маніпулювати УАФ, то все норм ...
Шева зараз більше гольфом опікується, в себе в інсті правда інші фотки постить, але ж є люди з якими він грає)
yurij-corotkoruchko.com.ua
Ну и какова причина? Что не так со стадионом? Чем он хуже Миная?
didora
Ревізори УАФ зроблять ревізію і скажуть (напишуть) що не так. Але на сьогоднішній день поняття "своє поле" не актуальне!!! Глядачам не дозволяють відвідувати матчі, постійні тривоги і т.д. Матчі можна проводити і на нейтральних полях,  головне щоб НЕ бомбили і НЕ стріляли!!! До речі попереднім дописувачам: згадайте матч (2023-2024) Минай-Динамо К., не дограли бо на стадіоні було відсутнє освітлення (через тривогу). А стадіон перед початком чемпіонату був прийнятий!!! А ви питаєте що не так? Щоб стадіон відповідав всім вимогам УЕФА треба щоб було все чікі пікі!!!
ZANREGENT1993
В Первую Лигу?
Толян
В сауні для судей нема траходрому, він тіко у поворознюка у віп-ложі є, це не по стандартам