Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 06 вересня 2024, 02:42
38
0

Бразилія – Еквадор. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2026

Поєдинок відбудеться в ніч проти 7 вересня о 04:00 за Києвом

| Оновлено 06 вересня 2024, 02:42
38
0
Бразилія – Еквадор. Прогноз і анонс на матч кваліфікації ЧС-2026
Getty Images/Global Images Ukraine

7 вересня на Коуту Перейра пройде матч 7-го туру відбору на чемпіонат світу в Південній Америці, в якому збірна Бразилії зустрінеться зі збірною Еквадору. Поєдинок розпочнеться о 04:00 за київським часом.

Бразилія

Команда носить горде прізвисько – пентакампеони. Але воно було завойоване колишніми поколіннями, і вже більше двох десятиліть не вдається його апгрейдить. Більше того, лише раз після золота 2002-го на чемпіонатах світу вдалося пройти до півфіналу - вдома 2014-го, і то заради принизливого розгрому німцями. А так 1/4 стає фатальним, на ній і вилітають на мундіалях, у тому числі двічі при Тіті. Після такого наставника все ж таки зняли, але допомогло поки що мало. За Фернандо Дініса минулої осені, розпочавши з пари перемог кваліфікацію, потім фаворит набрав лише одне очко за лояльного календаря матчів (і то за рахунок домашньої нічиєї з Венесуелою). А нинішній наставник, Дорісал Жуніор, начебто й не програвав, але на Копі Америка його підопічні перемогли лише Парагвай, у групі, за пари нічиїх. А в першому ж раунді плей-оф по пенальті поступилися Уругваю.

Еквадор

Збірна останнім часом оживає. Вона мало не була позбавлена ​​завойованої путівки на минулий чемпіонат світу через те, що задіяла в тому циклі футболіста, що був натуралізований із порушеннями. У результаті Катар Енер Валенсія і компанія з'їздили, але, по-перше, з групи там не вийшли, по-друге, розпочали новий цикл зі штрафом у вигляді мінус три очки. Але нічого, з новим наставником, Феліксом Санчесом Басом, вдало розпочали нову кваліфікацію, після 0:1 з головним фаворитом, Аргентиною, взявши три перемоги при парі нульових нічиїх у п'яти поєдинках, що залишилися. А на літній Копа Америка, розпочавши з поразки Венесуелі, потім за рахунок перемоги над Ямайкою та нічиєю з Мексикою вийшли з групи, потім тільки по пенальті програвши Аргентині - у тієї Емі Мартінес залишається в цьому факторі просто неперевершеним.

Статистика особистих зустрічей

Триколірні не можуть виграти у гранда майже двадцять років з листопада 2004-го. Але обидва останні поєдинки звели до нічиїх.

Прогноз

Букмекерські контори розглядають селесао як беззастережного лідера. Але на піку якраз їхній суперник – ставимо на гостей із форою +1,5 гола (коефіцієнт – 1,66).

Прогноз Sport.ua
Бразилія
7 вересня 2024 -
04:00
Еквадор
Фора Еквадора (+1.5) 1.66 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.