Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 вересня 2024, 18:43
841
0

Кащук пояснив, чому вибрав Карабах для продовження кар'єри

Екс-хавбек Шахтаря підписав трирічний контракт із клубом з Азербайджану

| Оновлено 04 вересня 2024, 18:43
841
0
Кащук пояснив, чому вибрав Карабах для продовження кар'єри
ФК Карабах. Олексій Кащук

Екс-хавбек Шахтаря Олексій Кащук розповів, що саме зумовило його вибір на користь Карабаха, де він вирішив продовжити кар'єру:

«Фактор номер один – Гурбан Гурбанов. Тренер, який працює тут дуже давно і виводив команду до групового етапу Ліги чемпіонів і плей-оф Ліги Євроопи. Він уміє розвивати гравців.

Фактор номер два – деталі контракту. Справа не тільки в особистих умовах, а й у клаусулі. Вона прописана так, що в майбутньому європейські клуби зможуть зробити Карабаху пропозицію за адекватною ціною.

Фактор номер три – я вже грав у цьому чемпіонаті і в цій країні. Я адаптований. Відповідно, Карабах наразі – найкраще рішення, щоб повноцінно повернутися в професійний футбол і мати можливість проявляти себе в єврокубках».

Кащук не виходив на поле в офіційних матчах із грудня 2023 року. Взимку він відмовився продовжувати контракт із Шахтарем і підтримував форму з юнацькою командою гірників.

Карабах ставав чемпіоном Азербайджану 10 разів за останні 11 сезонів. Свій найкращий сезон у кар'єрі Олексій Кащук провів у чемпіонаті Азербайджану, граючи за Сабах (31 матч, 16 голів, 10 асистів).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.