Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 01 вересня 2024, 19:26
768
0

Гравці не готові. У збірній України прокоментували три поразки у відборі ОІ

Шафаренко оцінив три поразки у групі

| Оновлено 01 вересня 2024, 19:26
768
0
Гравці не готові. У збірній України прокоментували три поразки у відборі ОІ
ФХУ

Олег Шафаренко, помічник тренера збірної України з хокею Дмитра Христича, прокоментував виступи у фіналі відбору на Олімпіаду-2026, де команда розгромно програла Франції, Латвії та Словенії.

«Це дуже корисний турнір для всіх хлопців, бо вони побачили цю швидку, компактну гру, як рухалися гравці, що вони роблять. Вони так грають у пас, що наші гравці не встигають навіть подумати. Тому треба готуватися. Якщо ми прагнемо не вилетіти навесні назад [у дивізіон В], треба вдосконалювати свої навички у клубах та намагатися грати у якомога сильніших командах. Граючи у чемпіонаті України, вважаю, складно виходити на цей рівень та грати проти таких суперників».

«Зібрали всіх найкращих гравців, що є в Україні, на цей збір. Будемо починати новий цикл та спробуємо знайти ще хлопців, які можуть посилити нашу гру».

«Підготовка до ЧС? У мене є розуміння як у тренера клубу, але не як тренера збірної. Бо на цей турнір деякі гравці приїхали зовсім неготові. Ми не маємо у збірній надавати їм умови для набирання форми, вони з клубу мають приходити готові», – сказав Шафаренко.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.