Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
5124
0

ШОВКОВСЬКИЙ: «Приймають рішення не зовсім, скажімо, не те, що нерозумні...»

Головний тренер Динамо прокоментував перемогу над ЛНЗ Черкас у 5-му турі УПЛ

ШОВКОВСЬКИЙ: «Приймають рішення не зовсім, скажімо, не те, що нерозумні...»

1 вересня відбувся матч 5-го туру УПЛ 2024/25 між командами Динамо Київ та ЛНЗ Черкаси.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Поєдинок пройшов на стадіоні імені Валерія Лобановського у Києві. Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь киян.

Після завершення зустрічі головний тренер біло-синіх Олександр Шовковський прокоментував перемогу своїх підопічних:

– Результатом ми задоволені, хоча мали нагоди для того, щоб більш спокійно завершувати гру. Але в цілому, з урахуваннями того досить насиченого і виснажливого періоду, який у нас був, то ми передбачали, що буде такий непростий матч.

Тим більше, що ми грали з командою, яка досить вдало стартувала на початку цього сезону – 3 перемоги в 4 матчах. Тому ми розуміли, що буде непроста гра, налаштовувалися на непросту гру, готували команду, але десь бажання не те, що не вистачило, а десь надмірне було бажання, і не було певної холоднокровності в деяких моментах.

Але хлопці відповідально поставилися, і, в принципі, гра була досить непогана, думаю, що вболівальникам сподобалася.

– Ваша команда створила багато моментів і в 1-му, і в 2-му таймі. І в 2-му таймі ви казали про те, щоб команда швидко діяла в атаці, але при цьому, щоб не перетримували. Ви кричали про те, що вони занадто різко віддавали передачі. Чого не вистачило в цій останній фазі?

– Ви знаєте, говорити дуже просто, а вийти на поле і виконувати, коли є навантаження, коли втома у гравців… Вони завжди приймають рішення не зовсім, скажімо так, не те що нерозумні, але не зовсім по грі, не зовсім по ситуації.

Має бути спокійніше в завершальній стадії, має бути впевненіше при виконанні тих чи інших футбольних моментів. Це гра, і, безумовно, нам сьогодні, я вважаю, трішки ще не вистачило емоцій, тому що дуже багато емоцій віддали в останніх двох матчах Ліги чемпіонів. Після цього майже добу ми добиралися додому

Але, знов таки, розуміючи всі фактори, ми і про це говорили і казали, що зараз, коли мотивація буде трішки знижена, тому що є навантаження, є втома, на перший план буде виходити дисципліна, відповідальність за свої дії і за дії своїх партнерів по команді.

В бажанні дорікнути своїм гравцям я не можу. Тим більше, що вже зараз за дуже короткий проміжок часу гравці національної збірної сідають в автобус і виїжджають у напрямку кордону, ночують завтра і, якщо я правильно розумію, завтра відлітають з національною дружиною готуватися до матчів Ліги націй.

Тому дуже непростий період, дуже велике навантаження на гравців. З цим зробити нічого ми не можемо, і тому ми й говорили про те, що робимо певну ротацію, даємо грати всім, міняємо для того, щоб хлопці відчували свою потрібність команді, були готові в будь-який момент вийти на поле, – сказав Шовковський в эфірі Football Hub.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.