Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 01 вересня 2024, 04:28
56
0

Реал Мадрид – Бетіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 1 вересня о 22:30 за Києвом

| Оновлено 01 вересня 2024, 04:28
56
0
Реал Мадрид – Бетіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

1 вересня на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 2-го туру Прімери, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Бетисом». Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Реал (Мадрид)

Команда позаминулого сезону залишилася майже без трофеїв. Але Флорентіно Перес, пам'ятаючи про минулий невдалий досвід, утримався від спокуси зняти після такого Анчелотті. І Карло виправдав очікування. Минулого сезону він не виграв хіба що Копу дель Рей. Але хто про нього згадує, коли взято не лише іспанський Суперкубок, а й Прімеру та Лігу чемпіонів? Після літньої паузи додався ще й Суперкубок УЄФА, з упевненими 2:0 з Аталантою та голом зіркового новачка – Мбаппе. Втім, потім була лише нічия у стартовому турі, з Мальоркою, охолодила всіх у королівському клубі. Але, здається, цей дзвіночок не почули, чи, може, заспокоїв розгром Вальядолід 3:0 у наступному турі. Адже виїзд до Лас-Пальмаса знову приніс втрату очок: пропустили швидкий гол, на що відповіли лише пенальті на 69-й хвилині, забитий Вінісіусом.

Бетіс

Клуб минулого сезону продовжив втрату позицій у Прімері. Тепер уже підопічні Мануеля Пеллегріні зачепилися лише за сьоме місце. І в результаті огірки вирушили до Ліги конференцій, причому там грають у кваліфікації. Проте там у них проблем не було: у номінально виїзному поєдинку проти Кривбасу виграли 2:0. У зустрічі-відповіді вдома забили тричі, знову не пропустивши. Але все-таки через це довелося переносити поєдинок проти Хетафе. Тож у новій Прімері зелено-білі зіграли поки що лише двічі. З Жироною вдома, швидко відкривши рахунок, закінчили тільки нічиєю, пропустивши м'яч у відповідь у середині другого тайму. А з Алавесом взагалі обійшлися без голів, закінчивши 0:0.

Статистика особистих зустрічей

З п'яти останніх особистих матчів галактикос взяли лише одну перемогу. В решті поєдинків, у тому числі обох у сезоні 2023/2024, були нічиї, 0:0 або 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що вершкові знову втратять очки. Але, з урахуванням їхньої не кращої форми, варто подумати про ставку на тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,62).

Прогноз Sport.ua
Реал Мадрид
1 вересня 2024 -
22:30
Бетіс
Тотал голів менше 3.5 1.62 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.