Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 вересня 2024, 03:49
49
0

Челсі – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 1 вересня о 15:30 за Києвом

| Оновлено 01 вересня 2024, 03:49
49
0
Челсі – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

1 вересня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 3-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Крістал Пелас». Поєдинок розпочнеться о 15:30 за київським часом.

Челсі

Команда цього тижня була завантажена у єврокубку. Вона через шосте місце минулого сезону (і завоювання кубка Манчестер Юнайтед, що провалився в чемпіонаті) вирушила до кваліфікації Ліги конференцій. Там особливих проблем не було, прохід Серветта багато в чому гарантували у першому матчі, який вдалося виграти 2:0. У результаті в Швейцарії цього мід-уїк, навіть програвши, пройшли в груповий етап. Щоправда, на внутрішній арені Енцо Мареска дебютував значно гірше. Його підопічні (а сам менеджер каже, що з приблизно 45 футболістів у заявці він працює лише з половиною) нічого до ладу не протиставили Манчестер Сіті, програвши 0:2. Натомість із Вулверхемптоном, навпаки, розгромили з рахунком 6:2.

Крістал Пелас

Клуб залишався середняком англійського футболу – розіграш закінчили із 49 очками, замкнувши топ-10. Але при цьому новий наставник, Гласнер, що змінив наприкінці зими Ходжсона, показав із новими підопічними і яскравий футбол, і гарні результати. У результаті від команди у новому розіграші чекали помітного прогресу, незважаючи на відхід Олісе до Баварії. Але на старті орли відверто забуксували, хоча грали з сусідами, іншими міцними середняками. Спочатку на виїзді поступилися 1:2 Брентфорду, потім уже на своєму полі нічим не відповіли на пару голів Вест Хема – і ось уже перспективний проект опинився у зоні вильоту та без очок. Приймаючи в рамках Кубка Ліги вдома Норвіч, відвели душу, забивши скромному супернику чотири м'ячі.

Статистика особистих зустрічей

Важко знайти зручнішого суперника для синіх. З 2018-го року, ось уже 14 матчів поспіль, вони незмінно обігравали цього сусіда.

Прогноз

Букмекерські контори чекають лише на перемогу Челсі, але він дуже нестабільний. Так що варто подумати про те, що відповідним парі на цей поєдинок стане більше 3,0 забитих голів (коефіцієнт - 1,78).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувати рядового Мудрика. Челсі має лише три варіанти, як вчинити
Футбол | 01 вересня 2024, 00:24 11
Врятувати рядового Мудрика. Челсі має лише три варіанти, як вчинити

Михайло провів в АПЛ вже півтора сезони, й жодних послаблень йому робити більше не будуть

Марта та Костюк. Жіноча збірна України в Євролізі обіграла Португалію
Футбол | 01 вересня 2024, 00:23 0
Марта та Костюк. Жіноча збірна України в Євролізі обіграла Португалію

У матчі 2-го туру Євроліги-2024 голи забили Марта і Костюк

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.