Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
332
0

КВАСНИЦЯ: Інгулець не чекав такого спурту, бо коли забив – вони посипалися

Захисник Руха прокоментував перемогу у 5-му турі УПЛ із рахунком 5:0

КВАСНИЦЯ: Інгулець не чекав такого спурту, бо коли забив – вони посипалися
ФК Рух Львів. Ілля Квасниця

В 5 турі чемпіонату УПЛ футболісти «Руха» розтрощили «Інгулець» 5:0 і закріпилися в чільній групі.

В розмові з кореспондентом Sport.ua півзахисник львів'ян Ілля Квасниця, який записав до свого активу гол і результативну передачу, розповів, що допомогло господарям потішити результативністю:

– Ми дуже серйозно віднеслися до «Інгульця», який на старті сезону незважаючи на кадрові втрати, зумів дати бій «Поліссю» та «Кривбасу». Налаштовувалися з перших хвилин тиснути на суперника, змушувати його приймати неправильні рішення. Наша ігрова перевага сумнівів не викликала. На 14 хвилині після чітко розіграної комбінації я повинен був відкривати рахунок, але союзником гостей стала стійка. На щастя, Ярослав Карабін опинився в потрібному місці й добив м'яч у ворота.

– Чим ти можеш пояснити, що львів'янам не вдалося збільшити свою перевагу, більше того, наприкінці першого тайму гості вже почали загрожувати володінням «Руха»?

– Можливо, десь трохи підсіли фізично. Все ж, високий пресинг вимагає чималих енергетичних затрат. Цим й скористався «Інгулець» й добре, що не пропустили.

– Тоді уточни на чому акцентував увагу керманич Віталій Пономарьов в своїх настановах під час перерви, адже після поновлення гри в господарів ніби відкрилося друге дихання?

– Сказав, що не виконуємо план на гру, що не зустрічаємо високо суперника. Мабуть, гості не чекали від нас такого спурту, бо коли я на 47 хвилині забив другий гол, вони «посипалися» й за короткий проміжок часу м'яч ще тричі потрапляв до сітки їхніх воріт.

– Крапку в цьому поєдинку поставив Ігор Краснопір, який скористався твоїм пасом.Тепер в твоєму активі три голи і дві результативні передачі. Що тобі більше до вподоби: забивати чи асистувати?

– Немає значення, головне, щоб від цього була користь «Руху». Хоча часто результативній передачі радієш більше, особливо якщо була багатоходова комбінація.

– Успішні виступи «Руха» не можуть не тішити їхніх уболівальників, особливо, коли брати до уваги, що львів'яни грають з різних причин не в бойовому складі.

– Я завжди вважав, що не замінимих гравців не буває. Все залежить не тільки від того чи довга в твоїй команда лава запасних, а й від мікроклімату, довір'я тренера. Ось хоча б такий приклад: подивіться, як яскраво проявив себе Олег Федор після того, як «Рух» покинув бразилець Таллес.

– «Рух» набрав швидкість й, мабуть, шкода, що в чемпіонаті УПЛ на черзі - міжнародна пауза викликана матчами збірних.

– Це вже не від нас залежить. Хоча в першій половині вересня нам буде не до відпочинку. На початку наступного тижня я зі своїми одноклубниками Ігорем Краснопіром, Романом Дідиком, Віталієм Романом, Олегом Федором вирушаємо в розташування молодіжної збірної України для участі у відбірному циклі чемпіонату Європі.

Відеоогляд матчу Рух – Інгулець (5:0)

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Атлетік – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Футбол | 31 серпня 2024, 06:58 0
Атлетік – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 31 серпня о 20:00 за Києвом

Гендиректор Металіста 1925 пояснив, чому Гармаш переведений в дубль
Футбол | 31 серпня 2024, 03:59 1
Гендиректор Металіста 1925 пояснив, чому Гармаш переведений в дубль

Андрій Недєлін підтвердив інформацію про рішення Патріка ван Леувена

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.