Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 31 серпня 2024, 02:02
47
0

Барселона – Вальядолід. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 31 серпня о 18:00 за Києвом

| Оновлено 31 серпня 2024, 02:02
47
0
Барселона – Вальядолід. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

31 серпня на «Естаді Олімпіко» пройде матч 4-го туру Прімери Іспанії, в якому «Барселона» зустрінеться з «Вальядолідом». Поєдинок розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Барселона

Команда зараз має чималу купу проблем. Одну вирішили, коли замість легендарного як футболіста, але недосвідченого як тренера змінили у міжсезоння на Фліка. Але при цьому не дарма поєдинок проходить тут – Камп Ноу на дуже дорогій реконструкції. Відповідно грошей постійно немає. Не дарма так і не купили Ніко Вільямса, а Ольмо, що повернувся на малу батьківщину, не могли зареєструвати. У результаті запрошеного лише 2023-го року Гюндогана фактично повернули до Манчестер Сіті. На такому тлі Хансі зумів виграти на офіційному рівні як наставник синьо-гранатових з перемоги над досить сильним суперником Валенсією. Домашнє Ель Класіко з Атлетік теж закінчилося перемогою, і знову 2:1. Цього разу без гола Левандовськи, але у вольовому стилі – до 60-ї хвилини програвали.

Вальядолід

Клуб останнім часом виявляється занадто слабким для Прімери - звідти вилітали що 2021-го, що 2023-го. Але, з іншого боку, у Сегунді вже статус ліфта починає працювати на користь, і пуселанос відразу піднімається нагору, причому вже вдруге робиться це саме з другого місця. Наразі підопічні Пессолано примудрилися вдало стартувати вже у Ла Лізі, обігравши у першому турі іншого поверненца, Еспаньйол. Потім на полі мадридського Реала, що допустив до цього осічку, здається, не особливо й витрачали сили на опір, зрештою поступившись 0:3. Але потім з Леганесом вдалося взяти очко - новачки Прімери закінчили без голів, оформивши нульову нічию.

Статистика особистих зустрічей

Торік у травні аутсайдер примудрився виграти у новоспеченого чемпіона. До цього всі шість попередніх очних поєдинків закінчувалися перемогами каталонців.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у гостей. При Фліку кулес помітно додали - ставимо на їхню перемогу при форі -1,5 забитих голів (коефіцієнт - 1,65).

Прогноз Sport.ua
Барселона
31 серпня 2024 -
18:00
Вальядолід
Фора Барселони (-1.5) 1.65 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.