Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 серпня 2024, 01:44
56
0

Арсенал – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонат Англії

Поєдинок відбудеться 31 серпня о 14:30 за Києвом

| Оновлено 31 серпня 2024, 01:44
56
0
Арсенал – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонат Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

31 серпня на «Емірейтс» пройде матч 3-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Брайтон енд Хоув Альбіон». Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Арсенал

Команда вже давно не ставала чемпіоном Англії. Але всі сходяться на тому, що довга та кропітка робота Артети дає зараз свої плоди, і каноніри позаминулого, а особливо минулого сезону були вже гідні титулу – просто зараз на Туманному Альбіоні є ще й Манчестер Сіті Пепа Гвардіоли. Перед новим раундом чемпіонських перегонів у Лондоні змогли зробити точкове посилення під основу. Але якщо Калафьорі провів повноцінні збори, то щодо посилення центру поля англійці занадто багато часу витратили на спроби домовитися з Субіменде. У результаті з Реала Сосьєдад купили іншого хавбека, Меріно. Але вже після старту сезону в АПЛ, де столичний гранд упевнено, 2:0, переміг Вулверхемптон. І навіть повторили цей рахунок із сильнішою Астон Віллою.

Брайтон енд Хоув Альбіон

Клуб вгадав із минулим менеджером, Де Дзербі (та й попередник італійця, Поттер, непогано котирувався і по суті був проданий у Челсі). Роберто привів чайок до дебюту в Лізі Європи, але протягом минулого сезону занадто сильно займався власним працевлаштуванням з підвищенням. У результаті команда помітно здала порівняно з 2022/2023, а італієць вирушив улітку до Марселя. Його змінив інший молодий іноземний наставник, Хорцелер - він змусив говорити про себе після того, як підняв Санкт-Паулі до Бундесліги 1. Були й цікаві підписання - Козьєр-Дюберрі, Рюттер, Віффер, Груда. Це в основному інвестиції в майбутнє, але все одно команда розпочала сезон із 3:0 на поле Евертона. А потім вирвали перемогу на полі Манчестер Юнайтед.

Статистика особистих зустрічей

Альбіон непогано грав зі столичним грандом. Але минулого сезону підопічні Артети двічі сухо виграли у цього супротивника.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на впевнену перемогу канонірів. Вони дуже хороші, і навіть такого міцного супротивника вони обіграють за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,94).

Прогноз Sport.ua
Арсенал
31 серпня 2024 -
14:30
Брайтон
Фора Арсенала (-1.5) 1.94 Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна програла Латвії у матчі відбору на Олімпіаду-2026
Хокей | 30 серпня 2024, 22:11 6
Україна програла Латвії у матчі відбору на Олімпіаду-2026

Друга розгромна поразка у групі

Названі найважчі та найлегші групи нової ЛЧ. Де Шахтар
Футбол | 30 серпня 2024, 17:49 6
Названі найважчі та найлегші групи нової ЛЧ. Де Шахтар

Портал Opta вважає, що українській команді дісталась доволі легка група

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.